Κηδεία Μαχαιρίτσα: To τελευταίο αντίο στον μεγάλο καλλιτέχνη (photos - video)

maxairitsas
Ενημερώθηκε: 11/09/19 - 18:49

Κηδεία Λαυρέντη Μαχαιρίτσα Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τραγουδιστή Λαυρέντη Μαχαιρίτσα λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι στο νεκροταφείο Ζωγράφου. 

Ο τραγουδοποιός που αγαπήθηκε όσο λίγοι "έφυγε" από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας. 

 Από πολύ νωρίς έφτασαν στο κοιμητήριο φίλοι και συνάδελφοί.Μεταξύ των πρώτων που έφτασαν ήταν ο Γιώργος και η Αννα Νταλάρα, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Ελένη Ράντου, ο Γιάννης Κότσιρας, η Βάσια Τριφύλλη. 

Kαταρακωμένες κόρη σύζυγος

Η σύζυγός του και η κόρη τους ήταν οι τραγικές φιγούρες κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της σορού στο νεκροταφείο. Κρατώντας αγκαλιά η μία την άλλη, με δάκρυα στα μάτια και εμφανώς συντετριμμένες, οδήγησαν τον αγαπημένο τους άνθρωπο στην τελευταία του κατοικία. Στο πλευρό τους, μάλιστα, βρισκόταν και ο Διονύσης Τσακνής, στενός φίλος και συνάδελφος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος απηύθυνε έναν σπαρακτικό επικήδειο στην εκκλησία.

l

 

Παρών και ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του

Παρών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα. "Ήσουν η ψυχή και η φωνάρα της παρέας" - Το κατακόκκινο στεφάνι από την ΚΝΕ. Τραγικές φιγούρες η μοναχοκόρη και η σύζυγός του. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ηλικία 63 ετών.

m

k

k

k

k

k

k

k

k

k
 

 1

2

3

4

5

6

7

Εκεί, από νωρίς, ο χώρος έξω από την εκκλησία γέμισε στεφάνια στη μνήμη του σπουδαίου τραγουδοποιού. Ξεχώρισε εκείνο της ΚΝΕ (σ.σ. ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας εμφανιζόταν συχνά στα φεστιβάλ του ΚΚΕ) που ήταν κατακόκκινο και τον αποχαιρετούσε.

 Πηγή: newsit.gr, tlife.gr