Κίνηση στους δρόμους: Τρομερό μπολιτιάρισμα στην Αττική

kakokairia
Ενημερώθηκε: 13/11/19 - 18:44

Η κακοκαιρία με την ονομασία «Βικτώρια» χτυπά από τα ξημερώματα της Τετάρτης την Αττική και έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.

Από το πρωί της Τετάρτης υπάρχει αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας καθώς πολλοί αποφάσισαν να μετακινηθούν με τα; αυτοκίνητα τους εξαιτίας της κακοκαιρίας.  Η κίνηση αυτή όμως συνεχίστηκε και το απόγευμα της Τετάρτης με πολλούς κεντρικούς  δρόμους να είναι μπλοκαρισμένη.

Αυτήν την ώρα στο κόκκινο βρίσκονται η Εθνική οδός και στα δύο ρεύματα με τα αυτοκίνητα να πηγαίνουν σημειωτών. Μεγάλα προβλήματα εντοπίζονται επίσης και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας.

Αναλυτικότερα αυξημένη κίνηση υπάρχει αυτήν την στιγμή στους εξής δρόμους:

Αθηνών – Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών – είσοδος): από τη γέφυρα Λυκόβρυσης έως και τη Λιοσίων.
Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη).
Βασ. Σοφίας (κάθοδος).
Βασ. Κωνσταντίνου.
Σταδίου.
Βασ. Αμαλίας.
Φιλελλήνων.
Λ. Κηφισίας.

Παραμένει στην Αττική η κακοκαιρία μετά τις καταστροφές στην υπόλοιπη χώρα

Συνεχίζει την επέλασή της στη χώρα η κακοκαιρία «Βικτώρια», η οποία έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα.

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν από τα πολύ έντονα φαινόμενα, είναι αρκετά πιθανό να βρεθούν μετά το μεσημέρι τμήματα του νομού Αττικής και ενδεχομένως της πόλης της Αθήνας.

Οι βροχές και οι καταιγίδες που συνοδεύουν την κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστούν σε πολλές περιοχές της χώρας έως το βράδυ, με έμφαση στα ανατολικά και στα νότια ηπειρωτικά, στην Κεντρική και στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο Αιγαίο και στην Κρήτη, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).

Από τις μεσημεριανές ώρες σήμερα, όλα τα προγνωστικά στοιχεία συνηγορούν στο σχηματισμό μιας σημαντικής σε έκταση ζώνης σύγκλισης από το Κεντρικό έως το Νοτιοδυτικό Αιγαίο, όπου θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες ιδιαίτερα μεγάλης κατά τόπους έντασης. Η ζώνη αυτή σταδιακά θα κινηθεί προς τα ανατολικά, επηρεάζοντας την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και το βράδυ τα Δωδεκάνησα.