Κραυγή απόγνωσης απο Ρεθυμνιώτη που πάσχει απο σπάνια ασθένεια

Κραυγή απόγνωσης απο Ρεθυμνιώτη που πάσχει απο σπάνια ασθένεια
Ενημερώθηκε: 14/10/17 - 14:45

Με μία σπάνια ασθένεια είναι αντιμέτωπος ο πρώην ποδοσφαιριστής της Επισκοπής και της Ασή Γωνιάς, Θωμάς Μπισκίτζης και χρειάζεται άμεσα βοήθεια για να την καταπολεμήσει.

Πατέρας δύο παιδιών ο Μπισκίτζης, πάσχει από ιστιοκυττάρωση στους λεμφαδένες (Rosai-Dorfman), που του προκαλεί αφόρητους πόνους.

Ως τώρα, έχει κάνει επτά βιοψίες και έχει υποστεί πολύ μεγάλη ταλαιπωρία, ενώ η μόνη ελπίδα που έχει είναι να νοσηλευθεί σε memorial hospital στην Νέα Υόρκη.

Την ιστορία του γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Facebook. Δεν αντέχει άλλο τους πόνους, βάζει τα κλάματα και λέει μεταξύ άλλων πως "χρειάζομαι να ζήσω, θέλω να ζήσω, φτάνει ποια, φτάνει να κλαίω και να πονάω!".

Gepostet von Thomas Mpiskitzis am Donnerstag, 12. Oktober 2017

Σε άλλη ανάρτηση πριν απο λίγες ημέρες έγραψε: 

"Δεν λογαριαζω το Αύριο το εχτές...έχω ξεχάσει...ζω τή στιγμή...του σήμερα.. κι όπου ζωή μου φτάσει..βγαινουμε σήμερα σε 10 μέρες πάλι..(εεε εσείς εκεί όλοι έξω Κ μεσα εδώ στο διαδίκτυο . Σας ευχαριστώ παρα πολυ για την στήριξη σας Κ την αγάπη σας.Μετα απο 3 Χρόνια δοκιμασίάς με μια σπάνια νόσο ιστιοκυταρωση στους λεμφαδένες(rozai dorfman) κατάφεραν να την ανακαλύψουν μετά από αρκετές επεμβάσεις χειρουργεία Κ βιωψιες"

Για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του. πρέπει να μεταφερθεί στο Memorial Hospital της Νέας Υόρκης, αλλά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα. Γι' αυτό και χρειάζεται η αλληλεγγύη και η βοήθεια όσων έχουν την δυνατότητα!

Μάλιστα δεν περίμενε το κύμα συμπαράστασης που εκφράστηκε μετά την ανάρτηση του βίντεο στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και για τον λόγο αυτό ακόμη δεν έχει δώσει κάποιον τραπεζικό λογαριασμό, κάτι που θα κάνει σύντομα.

Gepostet von Thomas Mpiskitzis am Freitag, 13. Oktober 2017

Πηγή: Flashnews