Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθήνα λόγω αγώνα δρόμου

troxaia
Ενημερώθηκε: 06/09/19 - 19:06

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθήνα λόγω του 5ου ημιμαραθωνίου με την επωνυμία «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού». Τι ώρες ισχύει η ρύθμιση και ποιους δρόμους σύμφωνα με ανακοίνωση της τροχαίας:

Η απαγόρευση θα ισχύσει κατά τις ώρες 08.00-12.00 ως εξής:

 Στην Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στο έρεισμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, από την οδό Μυστρά έως την 15,6 χ/θ διασταύρωση Διυλιστηρίων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

 Στη βοηθητική λωρίδα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου από την 15,6 χ/θ (διασταύρωση Διυλιστηρίων), έως την 20 χ/θ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

 Πειραιώς, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηρακλειδών και Θερμοπυλών και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

 Ιερά Οδός σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Κηφισού και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και Λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Πηγή: www.astynomia.gr