Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε περιοχές της Αθήνας σήμερα Κυριακή (21/10)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε περιοχές της Αθήνας σήμερα Κυριακή (21/10)
Ενημερώθηκε: 21/10/18 - 01:58

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων  σε τέσσερα σημεία του Λεκανοπεδίου, λόγω εργασιών και εκδηλώσεων έχει προγραμματιστεί και για σήμερα Κυριακή 21-10-2018.

Συγκεκριμένα, λόγω διεξαγωγής Λαϊκού Αγώνα Δρόμου με την επωνυμία «Αθήνα Ελεύθερη 1944-2018», σήμερα Κυριακή 21.10.2018, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε περιοχές Δήμων Αθηναίων, Καισαριανής, Χαϊδαρίου και Αιγάλεω, ως εξής:

- Προσωρινή, τμηματική και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες 07.30΄ - 13.00΄, κατά μήκος του οδικού δικτύου της διαδρομής του εν λόγω Αγώνα: Φλουτζή - Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου - Ιερά Οδός - Πειραιώς - Ερμού - Ασωμάτων - Αποστόλου Παύλου - Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Λ. Β. Σοφίας - Λ. Β. Όλγας - Λ. Β. Κωνσταντίνου - Λ. Β. Αλεξάνδρου - Γρηγορίου Θεολόγου - Λ. Εθνικής Αντιστάσεως - Πανιωνίου - Πέλοπος - Σκοπευτήριο Καισαριανής.

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, κατά τις ώρες 06.00΄ - 13.00΄, στο κατωτέρω οδικό δίκτυο περιοχής Δήμου Καισαριανής, ως εξής:

- Πανιωνίου, στα τμήμα αυτής μεταξύ της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως και της οδού Πέλοπος.

- Eθνικής Αντίστασης , στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Λυδίας και Αναξαγόρα

- Πέλοπος, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Πανιωνίου και Ξυπέτης.

- Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα και την αποτροπή πρόκλησης πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, που θα βρίσκονται κατά μήκος αυτής.

Οδός Λιοσίων

Σήμερα Κυριακή 21 Οκτώβρη, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής υπόγειου δικτύου οπτικών ινών, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα της οδού Λιοσίων, περιοχής Δήμου Αθηναίων, κατά τις ώρες 07.30 έως 15.30 και 17.30 έως 22.00, ως εξής:

- Από το ύψος της συμβολής της με την οδό Νεοφύτου Μεταξά - Ηπείρου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Χωματιανού, στη δεξιά λωρίδα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Αττικής.

- Στο ύψος της συμβολής της με την οδό Χωματιανού, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κερατσίνι

Σήμερα Κυριακή 21 Οκτώβρη, λόγω εκτέλεσης εργασιών άρσης επικινδυνότητας κατεστραμμένων ηχοπετασμάτων, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας και από ώρες 07.00 έως 17.00, ως εξής:

- Στη μεσαία και δεξιά λωρίδα της Ηετιώνειας Ακτής, στο τμήμα της από την έξοδο της Πύλης Ε-2 έως την οδό Βασιλειάδου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Σχιστού.

- Στη μεσαία και αριστερή λωρίδα της Ανώνυμης Οδού, στο τμήμα της από την έξοδο της Λ. Σχιστού έως την στροφή του ΟΛΠ, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

- Και στις τέσσερις αυτές περιοχές η τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί, να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στους συγκεκριμένους δρόμους και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.