Το Μάρτιο «φωτογράφισε» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ως μήνα των εκλογών

 
megaro maximou

Ενημερώθηκε: 02/12/22 - 10:05

Για το χρόνο των εκλογών, τις "διπλές" κάλπες και την επόμενη ημέρα της αναμέτρησης, μίλησε σήμερα το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε συνέντευξή του, στην ΕΡΤ.

Ο κ.Οικονόμου δήλωσε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν "όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας. Δεν θα μας κατηγορήσει κανείς, αν διεξαχθούν 2-3 μήνες πριν" είπε. Δεδομένου ότι οι εκλογές του 2019 διεξήχθησαν τον Ιούλιο, ο κ. Οικονόμου ουσιαστικά φωτογρ΄φησε το Μάρτιο ως μήνα των εκλογών.

Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε επίσης τη σημασία και των δυο εκλογικών αναμετρήσεων που θα υπάρξουν, αν με την πρώτη δεν σχηματιστεί κυβέρνηση. "Είναι το ίδιο κρίσιμες , το ίδιο αποφασιστικές και οι δυο εκλογικές αναμετρήσεις" υπογράμμισε.

Σ΄ότι αφορά την "επόμενη μέρα" των εκλογών και για το σχηματισμό κυβέρνησης, ο κ. Οικονόμου, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι "τις απαντήσεις τις δίνει ο λαός", επισημαίνοντας ότι η χώρα "χρειάζεται μια κυβέρνηση, συμπαγή αποτελεσματική, με κατανόηση της παγκόσμιας κατάστασης" όπως σήμερα διαθέτει.

Αναφερόμενος στην επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη γειτονική Αλβανία , ανέφερε ότι εκτός από συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία, θα επισκεφθεί και χωριά όπου ζει η ελληνική μειονότητα.

Σ΄ ό,τι αφορά το θέμα των παρακολουθήσεων με κακόβουλα λογισμικά, ο κ. Οικονόμου δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ο πρωθυπουργός την ερχόμενη βδομάδα θα μιλήσει στη Βουλή, όπου θα δώσει μια συνολική απάντηση "για όλο αυτό το θέμα".

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ