Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν οι Θεσσαλονικείς, στον Άγιο Δημήτριο, Παυλόπουλο, Μητσοτάκη, Καραμανλή (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

 
Με χειρκροτήματα υποδέχθηκαν οι Θεσσαλονικείς, στον Άγιο Δημήτριο, Παυλόπουλο, Μητσοτάκη, Καραμανλή (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Πηγή Φωτογραφίας: thessnews.gr

Ενημερώθηκε: 26/10/19 - 14:31

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν οι Θεσσαλονικείς τον Προκόπη Παυλόπουλο, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Κώστα Καραμανλή που παρέστησαν στην πανηγυρική Δοξολογία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη για τον διπλό εορτασμό του Αγίου Δημητρίου και της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος έφτασε λίγο πριν τις 11 το πρωί στον ιερό ναό, βγήκε από το αυτοκίνητό του και κινήθηκε προς το πλήθος που βρίσκονταν εκτός της Εκκλησίας χαιρετώντας τους και ευχόμενος σε όλους χρόνια πολλά.

Νωρίτερα είχαν φθάσει στον Άγιο Δημήτριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, τους οποίους ο κόσμος υποδέχθηκε με χειροκροτήματα.

Πρώτα στην εκκλησία για την επίσημη Δοξολογία για τον διπλό εορτασμό της Θεσσαλονίκης έφτασε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τον υποδέχθηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Λίγα λεπτά μετά στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου έφτασε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Τον υποδέχθηκαν και αυτόν με χειροκροτήματα οι πολίτες που βρέθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού.

Τον Κώστα Καραμανλή υποδέχθηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Με χειρκροτήματα υποδέχθηκαν οι Θεσσαλονικείς, στον Άγιο Δημήτριο, Παυλόπουλο, Μητσοτάκη, Καραμανλή
Με χειρκροτήματα υποδέχθηκαν οι Θεσσαλονικείς, στον Άγιο Δημήτριο, Παυλόπουλο, Μητσοτάκη, Καραμανλή

ΠΗΓΗ: thessnews.gr