Νέα Φιλαδέλφεια: Συμμορία άνοιγε καταστήματα και τα άδειαζε σε δευτερόλεπτα(Βίντεο)

 
διαρρηκτης

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενημερώθηκε: 11/07/25 - 12:33

Σε επιστήμη είχαν αναγάγει τις κλοπές από καταστήματα και σταθμευμένα οχήματα τα μέλη μιας συμμορίας που αποδομήθηκε πριν από μερικές ημέρες από στελέχη του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο ντοκουμέντα, οι δράστες δρούσαν κυρίως βραδινές ώρες και έβαζαν στο στόχαστρο τους καταστήματα ή σταθμευμένα οχήματα. Στη συνέχεια παραβίαζαν τις πόρτες και έκαναν πλιάτσικο αποσπώντας χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, τις οποίες αργότερα μεταπωλούσαν σε κλεπταποδόχους.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 49χρονος τη στιγμή που είχε εισέλθει σε επιχείρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια με σκοπό την κλοπή, ενώ αναζητούνται και άλλα άτομα.

Κατά τη διάπραξη των κλοπών, τα μέλη της ομάδας λάμβαναν μέτρα αντιπαρακολούθησης, φορώντας γάντια ενώ κινούνταν σε σημεία όπου δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας με σκοπό να δυσχεράνουν τον εντοπισμό τους.

Από τη μέχρι τώρα προανακριτική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί οκτώ περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα και σταθμευμένα οχήματα σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ