Νέα στοιχεία για Αρτέμη Σώρρα- Η γυναίκα «κλειδί» που καταζητείται

 
Νέα στοιχεία για Αρτέμη Σώρρα- Η γυναίκα «κλειδί» που καταζητείται

Ενημερώθηκε: 23/03/17 - 09:23

Είναι από τα πρόσωπα (δυστυχώς) της επικαιρότητας. Για καιρό είχε βρεθεί να «παραμυθιάζει» κόσμο για την δήθεν περιουσία των 600 δισ. ευρώ.

Πολλοί τον πίστεψαν, δυστυχώς, δημιουργώντας μια... περίεργη ομάδα «πιστών». Η Δικαιοσύνη όμως απεφάνθη, και ο Αρτέμης Σώρρας καταζητείται από την περασμένη Παρασκευή, όπως και η σύζυγός του, από τη στιγμή που καταδικάστηκαν σε 8 χρόνια κάθειρξη έκαστος.

Δυστυχώς όμως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που είναι πιστοί σε έναν κάλπικο σωτήρα, καθώς στα Ιωάννινα, οπαδοί του Σώρρα που βγήκαν στους δρόμους για να μοιράσουν φυλλάδια, ήρθαν στα χέρια με αντιεξουσιαστές έξω από το κτίριο της Περιφέρειας. Στο Ηράκλειο της Κρήτης, μέλη των «Ελλήνων Συνέλευσις» άφησαν να εννοηθεί ότι θα συνεχίσουν τη δράση τους και χωρίς τον σωτήρα τους.

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν από την εκπομπή "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, όπου παρουσιάστηκε έγγραφο που έχει στείλει ο Αρτέμης Σώρρας στη Βουλή, στις 19 Ιουνίου 2014, καταθέτοντας πρόταση στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για "άμεση αγορά – απόκτηση μετοχών που κατέχετε, των τραπεζικών εταιρειών "Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ALPHA Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Τράπεζα Eurobank...".

Η επίσημη απάντηση από την Αμερικανική κυβέρνηση ήταν ξεκάθαρη σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Λ.Ρήνο. Οι τίτλοι των 600 δισ. είναι πλαστοί και μάλιστα υπάρχει σχετικό έγγραφο που έχει κατατεθεί στη Δικαιοσύνη.

Με τον Αρτέμη Σώρρα να καταζητείται εδώ και 6 ημέρες, η Αστυνομία ψάχνει «πόρτα-πόρτα» καθώς πιθανολογείται οτι κρύβεται σε υπόγειο σπιτιού στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του δεν έφυγαν ποτέ από την Πάτρα, με το τέλος της δίκης. Θα τους είχαν εντοπίσει από τις κάμερες στην εθνική οδό ή από κάμερες που υπάρχουν στο λιμάνι της Πάτρας, αν επιχειρούσε να ξεφύγει ακτοπλοϊκώς.

Παράλληλα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, πρόσωπο κλειδί φέρεται να είναι μια πιστή οπαδός του.

Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, τόσο του ιδίου, όσο και της συζύγου του, κατέληξαν στο πρόσωπο που τον βοήθησε να ξεφύγει λίγα λεπτά μετά την καταδικαστική απόφαση της περασμένης Παρασκευής.

Η γυναίκα που βοήθησε, σύμφωνα με την αστυνομία, τον Αρτέμη Σώρρα είναι 45 ετών, άνεργη τους τελευταίους μήνες, με μόνιμη κατοικία στην Αχαΐα. Είναι πιστή οπαδός του Αρτέμη Σώρρα, ενεργό μέλος των «Ελλήνων Συνέλευσις» στην πόλη. Είναι άνθρωπος της εμπιστοσύνης του και τους συνδέει προσωπική φιλία. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος, σύμφωνα με πληροφορίες, που πήρε τηλέφωνο ο Αρτέμης Σώρρας, όταν έμαθε ότι θα πάει φυλακή.

Ο Αρτέμης Σώρρας κέρδισε κάτι παραπάνω από 15 λεπτά δημοφιλίας. Καιρός είναι επιτέλους να πάρει αυτό που πραγματικά αξίζει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Λυρική Σκηνή φώτισε το βράδυ στις φυλακές Κορυδαλλού

Θεσσαλονίκη: Νέοι με σύνδρομο Down σε μία ξεχωριστή επίδειξη μόδας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Έρευνα της Alco: Σωστή η απόφαση για άνοιγμα της ΕΡΤ μετά το «μαύρο» του 2013