Νέα τηλεφωνική επικοινωνία του Προκόπη Παυλόπουλου με τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών

Νέα τηλεφωνική επικοινωνία του Προκόπη Παυλόπουλου με τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών
Ενημερώθηκε: 25/03/18 - 14:43

Με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, προερχόμενες από πηγές της Προεδρίας. 

Ειδικότερα, με την ευκαιρία της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλος επικοινώνησε, εκ νέου, τηλεφωνικώς με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται, παρανόμως και κατά προφανή παράβαση των κανόνων της καλής γειτονίας, στις φυλακές της Αδριανούπολης. Τους εξέφρασε την υπερηφάνεια όλων των Ελλήνων για το υψηλό τους φρόνημα και τους διαβεβαίωσε ότι γίνεται ό,τι επιβάλλεται για να επιστρέψουν, το συντομότερο δυνατό, στην Πατρίδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι συγγενείς των δυο στρατιωτικών, που πριν από δυο εικοσιτετράωρα είχαν την ευκαιρία να τους ξαναδούν, μετέφεραν στον πρώτο πολίτη της χώρας το εξίσου υψηλό ηθικό που διακρίνει τα παιδιά τους. 

Δεν έκρυψαν την ευγνωμοσύνη τους για το ειλικρινές ενδιαφέρον του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη επικοινωνία που είχαν μαζί του κατά τις πρώτες ημέρες της κράτησης των παιδιών τους, δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας.