Νέο ντοκουμέντο: Η στιγμή που το τουρκικό λιμενικό παρεμποδίζει το ελληνικό σκάφος στην Χίο

Νέο βίντεο με την στιγμή που η τουρκική ακταιωρός παρενοχλεί σκάφος του λιμενικού στη Χίο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 06/04/18 - 15:46

Στη δημοσιότητα έρχεται ένα νέο βίντεο- ντοκουμέντο της τουρκικής πρόκλησης στους άντρες του Λιμενικού, όταν σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής εμπόδισε την επιχείρηση διάσωσης μεταναστών, το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης στα ανοιχτά της Χίου.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο ντοκουμέντο, που έρχεται στη δημοσιότητα από το ΚΡΗΤΗ TV, ακούγονται οι φωνές των έντρομων μεταναστών, ενώ όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «στο βίντεο – ντοκουμέντο είναι εμφανής η προσπάθεια της γείτονος χώρας να δημιουργήσει εντυπώσεις - για ακόμη μια φορά - εκθέτοντας την Ελλάδα στα μάτια της διεθνούς κοινότητας, με αιχμή το προσφυγικό.

Νέα τουρκική πρόκληση! «Μπλόκαραν» επιχείρηση διάσωσης στη Χίο!

Δείτε το βίντεο:

Στη λέμβο βρίσκονταν 40 άνθρωποι. Όταν η βάρκα με τους μετανάστες μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα, το σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής μπήκε στα ελληνικά νερά και άρχισε τις επικίνδυνες και απειλητικές ενέργειες εναντίον του περιπολικού σκάφους του Λιμεναρχείου Χίου!

Ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η στιγμή που το τουρκικό λιμενικό παρεμποδίζει το ελληνικό σκάφος στην Χίο

 

Παρά την επιθετική ενέργεια της τουρκικής ακτοφυλακής, οι Έλληνες λιμενικοί κατάφεραν να αποτρέψουν ένα νέο θερμό επεισόδιο.