Νεότερα στοιχεία για την εξαφάνιση της 17χρονης και της 45χρονης μητέρα της, στην Κατερίνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Νεότερα στοιχεία για την εξαφάνιση της 17χρονης και της 45χρονης μητέρα της, στην Κατερίνη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 16/11/19 - 02:07

Ένα νέο στοιχείο για την εξαφάνιση της 17χρονης Μαρίας - Ιωάννας, η οποία χάθηκε μαζί με τη 45χρονη μητέρα της από την περιοχή της Κατερίνης στις 8 Νοεμβρίου, έδωσε στη δημοσιότητα το «Χαμόγελο του παιδιού».

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι υπάρχουν πληροφορίες πως η ανήλικη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» που συνεργάζεται με την ασφάλεια Κεντρικής Μακεδονίας και συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό μητέρας και κόρης, έδωσαν στη δημοσιότητα το στοιχείο αυτό για να μπορεσουν να μάθουν το οτιδήποτε θα μπορούσε να οδηγήσει στον εντοπισμό της 17χρονης και της 45χρονης μητέρα της.

Ένα τηλεφώνημα στον σύζυγό της ήταν το τελευταίο σημείο ζωής που έδωσε η μητέρα της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας. Το κορίτσι αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και κυκλοφορεί υποβασταζόμενη από μπλε περιπατητήρα. Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα της, η μητέρα της ανήλικης ήταν φορτισμένη λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Τι είπε η γιαγιά της 17χρονης

Η γιαγιά της 17χρονης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και περιέγραψε όλα όσα συνέβαιναν. «Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω. Είπε η γυναίκα δεν αντέχω» ανέφερε η γιαγιά της ανήλικης.

«Η γυναίκα δεν είναι καλά, θέλει βοήθεια και συμπαράσταση. Η Μαρία γεννήθηκε μία χαρά. Κατά τον 6ο μήνα διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τετραπληγία» δήλωσε η γιαγιά της. Από τότε όπως λένε οι γείτονες, η μητέρα της ήταν πάντα ο φύλακας άγγελός της, σύμφωνα με το Star.

 

Στις 8 Νοεμβρίου, την ημέρα της εξαφάνισης μητέρας και κόρης, ήταν τα γενέθλια της Μαρίας - Ιωάννας. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η γιαγιά της 17χρονης υποστήριξε ότι η μητέρα ετοίμαζε μεγάλο πάρτι στο σπίτι.

Μία μέρα νωρίτερα η κοπέλα φέρεται να ζητούσε επίμονα από τη μητέρα της να κάνουν βόλτα με το αυτοκίνητο. Και εκείνη δε της χάλασε χατίρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γείτονες υποστήριξαν ότι η 45χρονη μητέρα ήταν εκνευρισμένη αφού αρχικά το αυτοκίνητό τους παρουσίασε βλάβη. Ύστερα πήρε το κορίτσι για την καθημερινή τους βόλτα. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη τους.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

.