Ο ευρωβουλευτής Βελόπουλος, οι προσευχές του Ιησού και οι κρέμες για την τριχόπτωση (video)

Πανηγυρίζει και όχι άδικα ο Κυριάκος Βελόπουλος, αφού αποτελεί μία από τις εκπλήξεις των Ευρωεκλογών-Μια αναδρομή στις τηλεπωλήσεις (video)
Ενημερώθηκε: 27/05/19 - 18:26

Πανηγυρίζει και όχι άδικα ο Κυριάκος Βελόπουλος, αφού αποτελεί μία από τις εκπλήξεις των Ευρωεκλογών.   

Ο Κυριάκος Βελόπουλος κατάφερε να εξασφαλίσει έδρα στις Βρυξέλλες, αλλά δεν...του αρκεί αφού δηλώνει πως το μεγάλο στοίχημα, είναι οι επερχόμενες εθνικές εκλογές...

Μια μικρή αναδρομή στον Κυριάκο Βελόπουλο, αξίζει αφού έγινε γνωστός την περασμένη δεκαετία μέσα από εκπομπές τηλεπώλησης, που είχαν ιδιαίτερη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό.

Εκλογές 2019: Έκρηξη Λεβέντη: Μα να ψηφίσουν τον Βελόπουλο που έδινε αλοιφές για την μέση;

 

Μέντοράς του στην πολιτική υπήρξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό εξελέγη βουλευτής στη Θεσσαλονίκη δύο φορές (2007 και 2009) ενώ στη συνέχεια πέρασε για ένα διάστημα και από τη ΝΔ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Στην τηλεόραση πρωτοστάτησε σε εκπομπής τηλεπώλησης, όπου ανάμεσα στις αλοιφές για την τριχόπτωση και  τις επιστολές του Ιησού Χριστού, πέρασε τις θέσεις του υπέρ της Ρωσίας και υπέρ του «Ελλάς- Ελλήνων – Χριστιανών» και του Μακεδονομάχου.

Βελόπουλος για αποτέλεσμα εκλογών: Η απάντηση ήρθε από τους Έλληνες (video)

Και τελικά πέτυχε..

Σε άλλες εκπομπές πλάσαρε προϊόντα που όπως έλεγε θεράπευαν την κατάθλιψη ακόμα και το αλτσχάιμερ…Με αυτά, έγινε διάσημος στο Ράδιο Αρβύλα.

Αρχικά, έφτιαξε ένα ρεύμα στο πρόσωπό του,στη Θεσσαλονίκη.Και πλέον τα κατάφερε...