Οι αναρχικοί έφτασαν μέχρι το δωμάτιο του Γιατζόγλου!

Οι αναρχικοί έφτασαν μέχρι το δωμάτιο του Γιατζόγλου!
Ενημερώθηκε: 01/03/18 - 15:23

Μέχρι το δωμάτιο του Γιατζόγλου ισχυρίζονται πως έφτασαν οι αναρχικοί παρά την αστυνομική δύναμη της Λάρισας, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο αποστολέας του τρομοδέματος στον Λουκά Παπαδήμο.

Από την πλευρά της η αστυνομική διεύθυνση Λάρισας δεν το επιβεβαιώνει το περιστατικό και υποστηρίζει πως σήμερα το πρωί έκαναν την εμφάνισή τους περίπου 10 αντιεξουσιαστές, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν.

ΔΙΑΒΣΑΣΤΕ: Απειλούν οι αντεξουσιαστές ότι «θα χυθεί αίμα» αν πεθάνει ο Γιαγκτζόγλου

Η ανάρτηση των αναρχικών 

Σήμερα 1/3 ομάδα 20 συντρόφων και συντροφισσών πραγματοποίησε παρέμβση στο Π.Ν Λάρισας.Παρόλο που ο χώρος του νοσοκομείου φυλασσόταν απο μεγάλη αστυνομική δύναμη (σχεδόν όλη η αστυνομική διεύθηνση Λάρισας) καθιστόντας μη προσβάσιμο τον χώρο σε αλληλέγγυους/αλληλέγγυηες  καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι κάτω απο το δωμάτιο-κελί του συντρόφου απεργού πέινας και δίψας Ντ.Γιαγτζόγλου.

Φωνάξαμε συνθήματα και ήρθαμε σε επαφή με τον εγκλειστο σύντροφο δίνοντας του και δίνοντας μας δύναμη για την συνέχεια του αγώνα.Όταν τελικά αποχωρήσαμε απο το νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε μοίρασμα του κειμένου αλληλεγγύης στην ιατρική σχολή.