Οι ογκώδεις διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα και το δημοσίευμα του left.gr για το "πραξικόπημα της Δεξίας"

Την ώρα που παραμένει έκρυθμη η κατάσταση στη Βενεζουέλα κατά του προέδρου Μαδούρο,  το σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ left.gr τάσσεται ανοιχτά υπέρ του
Ενημερώθηκε: 20/04/17 - 21:28

Βενεζουέλα: Την ώρα που οι αναταραχές και οι διαδηλώσεις εναντίον του προέδρου της Βενεζουέλας και τους νεκρούς που πέφτουν από τα πυρά της κυβέρνησης συνεχίζονται, το σάιτ left.gr που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, δίνει την δική του θέση που προβληματίζει ιδιαίτερα.

Με τίτλο «Μαίνεται η ένταση στη Βενεζουέλα - Οι «τσαβίστας» στους δρόμους κατά του πραξικοπήματος της Δεξιάς» το σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ αποθεώνει τον πρόεδρο της Βενεζουέλας και αποκαλεί «πραξικόπημα» τις κοινωνικές αντιδράσεις και τους χιλιάδες ανθρώπους που διαδηλώνουν στους δρόμους του Καράκας και άλλων πόλεων.

Γράφει ενδεικτικά:

«Παραμένει το σκηνικό έντασης, στη Βενεζουέλα: 3 νεκροί, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των χθεσινών διαδηλώσεων από υποστηρικτές του Μαδούρο αλλά και από οπαδούς της αντιπολίτευσης - «Η ειρήνη θριάμβευσε ξανά εναντία στις προσπάθειες της δεξιάς να σπείρει την τρομοκρατία στη χώρα», το μήνυμα του προέδρου της Βενεζουέλας ο οποίος επανέλαβε ότι ο Χούλιο Μπόρχες, πρόεδρος του κοινοβουλίου, θα πρέπει να διωχθεί για «έκκληση για πραξικόπημα».

Και συνεχίζει:

«Όπως καταγράφει το Telesur, δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτές της κυβέρνησης πλημμύρισαν τους δρόμους της Βενεζουέλας διαδηλώνοντας ενάντια στο «πραξικόπημα της Δεξιάς». Ο Ν. Μαδούρο, μιλώντας στη μεγάλη συγκέντρωση, κατηγόρησε εκ νέου τις ΗΠΑ για υποστήριξη στο πραξικόπημα».

Δείτε το επίμαχο δημοσίευμα του left.gr:


Σχετικά Θέματα:

ΝΔ: Αίτημα για σύγκληση της Επιτροπής της Βουλής για τις αιματηρές εξελίξεις στη Βενεζουέλα

Βενεζουέλα: Δύο νέοι θάνατοι σε διαδηλώσεις εναντίον του προέδρου Μαδούρο

Αποχωρεί η General Motors από την Βενεζουέλα