Οι σαδιστές ληστές με το σίδερο χτύπησαν ξανά στη Κυψέλη

Οι σαδιστές ληστές με το σίδερο χτύπησαν ξανά στη Κυψέλη
Ενημερώθηκε: 27/10/17 - 13:06

Επιστρέφει ο τρόμος της πιο σκληρής και επικίνδυνης συμμορίας ληστών που έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα. Οι ληστές με το σίδερο ξαναχτύπησαν στην Κυψέλη με θύμα μια ηλικιωμένη που γρονθοκοπήθηκε ανελέητα και μετά υπέφερε τα βασανιστήρια των αδίστακτων κακοποιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο θύμα της σπείρας είναι μια 85χρονη γυναίκα η οποία έζησε τη φρίκη μέσα στο ισόγειο διαμέρισμά της, επί της οδού Αγίας Ζώνης 55 στην Κυψέλη, πριν από περίπου μία εβδομάδα. 

Από θαύμα  δεν έχουμε θρηνήσει θύματα, ενώ για πρώτη φορά τα κλιμάκια της Ασφάλειας, που έχουν ριχτεί στο κυνήγι τους, αναφέρουν στις εκθέσεις τους ότι πρόκειται για σαδιστές που όχι μόνο δεν λυγίζουν στη θέα ενός ηλικιωμένου ανθρώπου και τον γρονθοκοπούν μέχρι λιποθυμίας, αλλά απολαμβάνουν τα μεσαιωνικού τύπου βασανιστήρια με καυτά σίδερα στο πρόσωπο και το σώμα.

Ήταν περίπου τρεις τα ξημερώματα όταν οι δράστες έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος και εισέβαλαν στο σπίτι της 85χρονης. Οι δράστες φέρονται αρχικά να έδεσαν την ηλικιωμένη και στη συνέχεια την χτύπησαν ανελέητα, με αποτέλεσμα να της σπάσουν τα δόντια, τα ζυγωματικά και τη μύτη.  

Συγκεκριμένα ο ένας άντρας καθόταν πάνω στην κοιλιά της γυναίκας, ο άλλος την έδερνε και ο τρίτος έψαχνε για λεφτά στο διαμέρισμα, λέει φίλος της κόρης της 85χρονης στο protothema.gr  Οι δύο αδίστακτοι άντρες ζητούσαν απο την ηλικιωμένη να τους δώσει όλες τις οικονομίες της. Η ηλικιωμένη τους έδωσε τα πενήντα ευρώ που είχε στο διαμέρισμα και κάποια χρυσαφικά. 

Οι δράστες στη συνέχεια πήραν το ηλεκτρικό σίδερο και τη «σιδέρωσαν» προκαλώντας εγκαύματα στο σώμα της. Μάλιστα φέρονται να της είπαν σε σπαστά ελληνικά: «Σε δύο ώρες θα έχεις πεθάνει»!  Η ηλικιωμένη γυναίκα, αφού έφυγαν από το σπίτι οι δράστες, βγήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας φωνάζοντας «βοήθεια, βοήθεια». Μία γειτόνισσα που άκουσε τις φωνές έσπευσε να βοηθήσει την 85χρονη καλώντας το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε στο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα.