Οικογένεια Ειρήνης Παππά: Να σταματήσουν να μας συλλυπούνται!

Οικογένεια Ειρήνης Παππά: Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει και αυτό μας έχει στεναχωρήσει πολύ, κρατάμε μακρυά την ζωή της όπως κι εκείνη
Ενημερώθηκε: 06/09/18 - 23:05

Στη θέση τους  βάζει τα πράγματα σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει με την Ειρήνη Παππά η κοντινή οικογένειά της.

Όλα ξεκίνησαν από το καλοκαίρι κιόλας ότι δήθεν η κα Παπά επέλεξε να πάει για διακοπές στη γενέτειρα της, το Χιλιομόδι Κορινθίας και ακολούθησαν τα όσα έγραψε η Ντέπυ Γκολεμά περί Αλτσχάιμερ που το "μεγάλωσαν" πολλοί και κυκλοφόρησε η φήμη ότι η μεγάλη μας ηθοποιός πέθανε.

Ακολούθησε ο ανιψιός της Μανούσος Μανουσάκης που διέψευσε τα πάντα και πήγε στο άλλο άκρα .

Πλέον, η ανιψιά της Ειρήνης Παππά, Μέλια Τατάκη, βάζει τα πράγματα στην θέση τους, θλιμένη και συνάμα εξοργισμένη γι αυτό που γίνεται.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην athensvoice:     

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΠΑ

«Είμαστε πολύ λυπημένοι. Από χθες το βράδυ μας παίρνουν τηλέφωνο να μας συλλυπηθούν για έναν άνθρωπο που δεν είναι νεκρός . Παρουσιάζεται μια θλιβερή εικόνα μιας γυναίκας που, σε αντίθεση με αυτό που γράφεται, ζει με αξιοπρέπεια, δύναμη και περιβάλλεται από πολλή αγάπη. Ναι, η Ειρήνη έχει Αltzheimer's. Η αρρώστια δεν είναι ντροπή και μπορεί να συμβεί αναπάντεχα στον καθένα. Εδω και πέντε χρόνια το έχουμε χειριστεί με ιδιαίτερη προσοχή και πάντοτε διακριτικά. Γιατί να γράφονται τώρα τόσες ανακρίβειες; Χωρίς οι αρθρογράφοι να μπαίνουν καν στον κόπο να επαληθεύσουν τις “πληροφορίες” τους» λέει η Μέλια Τατάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Η Ειρήνη Παπά παραμένει αγέρωχη. σωματικά ακμαία, αλλά αντιμετωπίζει το Αλτσχάιμερ τα τελευταία 5 χρόνια.Όχι όμως μόνη της.

Τα μαλλιά της είναι κατάμαυρα μαλλιά αφού α ανίψια της που την θέλουν όμορφη, προσεγμένη και κοκέτα, φροντίζουν να την επισκέπτεται συχνά μια κομμώτρια για βαφή, η ανιψιά της Μέλια Τατάκη κατοικεί στο ίδιο κτίριο στην Πλάκα.

«Δεν είναι κατάκοιτη και ασφαλώς καθόλου παραμελημένη. Το αντίθετο. Την φροντίζουν τρεις ακόμη γυναίκες και ένας φυσιοθεραπευτής που την γυμνάζει συστηματικά 5 φορές την εβδομάδα.

Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει και αυτό μας έχει στεναχωρήσει πολύ Η ίδια κρατούσε πάντοτε την ιδιωτική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς τώρα που νοσεί. Είναι η αδελφή της μητέρας μου. Η αγαπημένη μου θεία. Έχει πάντα την απόλυτη αφοσίωση και την φροντίδα μου και την αγάπη όλων των ανιψιών της».