Πάγωσε το πανελλήνιο ο θάνατος των δύο αδελφιών στο Νέο Ηράκλειο

Πάγωσε το πανελλήνιο ο θάνατος των δύο αδελφιών στο Νέο Ηράκλειο
Ενημερώθηκε: 08/12/21 - 08:48

Συγκλονίζει η οικογενειακή με το θάνατο των δύο αδερφών μέσα στο διαμέρισμά τους στο Νέο Ηράκλειο. Η κατάθεση του αδελφού των δύο παιδιών, ο οποίος βρήκε τα πτώματά τους, αλλά και του πατέρα τους, αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια της αδιανόητης αυτής οικογενειακής τραγωδίας που συγκλονίζει το πανελλήνιο. 

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη τα δύο αδέρφια βρέθηκαν νεκρά από πυροβολισμούς, καθώς αποφάσισαν από κοινού να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Τα δύο αδέλφια εντόπισε νεκρά, σε μια λίμνη αίματος, το πρωί της Τρίτης ο αδελφός τους, που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία της οδού Ολυμπίας, στο Νέο Ηράκλειο, σε διαφορετικό διαμέρισμα. Οδηγήθηκε εκεί όταν άκουσε τους πυροβολισμούς. Αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο. Να σημειωθεί ότι στο πλάι των δύο νεκρών αδελφών εντοπίστηκαν μία κυνηγετική καραμπίνα και δύο φυσίγγια. Το κλειδί, μάλιστα, βρισκόταν από τη μέσα πλευρά του δώματος

Τα ερωτήματα για τους λόγους που οδήγησαν τα δύο αδέλφια σε αυτή την απόφαση, ίσως φωτιστούν από τις καταθέσεις των συγγενικών τους προσώπων τις επόμενες ημέρες.

Δίπλα στα άψυχα πτώματα των δύο αδελφιών βρέθηκαν σημειώματα, μέσα από τα οποία τα αδέρφια εξηγούν γιατί προχώρησαν σε αυτή την πράξη. Πάντως, όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, τα δύο σημειώματα που βρέθηκαν είναι σχεδόν πανομοιότυπα και αναφέρουν επιγραμματικά ότι θέλουν να αυτοκτονήσουν. Λόγω της ομοιότητας του γραφικού χαρακτήρα, θα εξεταστούν από γραφολόγο. 

Σοκαριστικές ωστόσο είναι και οι πρώτες εκτιμήσεις, αφού σύμφωνα με την ιατροδικαστή, η 29χρονη φέρεται να πυροβόλησε τον 34χρονο, προτού τερματίσει και τη δική της ζωή. Ωστόσο, αυτές είναι εκτιμήσεις, καθώς αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να συνταχθεί και η δικογραφία. Περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να προκύψουν και από την εξέταση στα χέρια των δύο νεκρών αδελφών, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ίχνη πυρίτιδας.

Τους εντόπισε νεκρούς ο τρίτος αδελφός