Παράκληση της Βαρβάρας Βουκάκη που έχασε την οικογένειά της: Μην μιλάτε εξ ονόματός μου

 
Βαρβάρα Βουκάκη: Θα σας παρακαλέσω να μην αναδημοσιεύετε απόψεις, περιγραφές και άλλα κείμενα που δεν προέρχονται από εμένα

Ενημερώθηκε: 30/07/18 - 22:12

Η Βαρβάρα Βουκάκη που έχασε την οικογένειά της στις φονικές πυρκαγιές κάνει μια θερμή παράκληση σχετικά με ανακοινώσεις που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και περιγράφουν την τραγωδία που ζει.

οικογένειας Φύτρου,

Η Βαρβάρα Βουκάκη παρακάλεσε να μην μιλάει κανείς εξ ονόματος της καθώς η ίδια και η οικογένεια της βιώνουν το δικό τους δράμα, ενώ με ευγενικό τρόπο ζητά να «κατέβουν» κείμενα και αναρτήσεις που αφορούν άμεσα ή έμμεσα την οικογένεια της και δεν έχουν αναρτηθεί με την έγκρισή της.

Όλες αυτές τις μέρες μας έχει συγκινήσει το πραγματικό ενδιαφέρον συγγενών, φίλων αλλά και απλού κόσμου για το οικογενειακό μας δράμα και τον άδικο χαμό των αγαπημένων μας, Γρηγόρη, Εβίτας και Ανδρέα.

Από την πρώτη στιγμή, όλοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με ότι και όπως μπορούσαν και όλοι με αγκάλιασαν με πραγματική αγάπη ζητώντας μου να κάνουν ότι θα μπορούσαν για να βοηθήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 


Σήμερα, λίγες μέρες μετά, θα ήθελα με τη σειρά μου να ζητήσω και εγώ κάτι. Μια παράκληση σε όλους εσάς τον απλό κόσμο, τους φίλους αλλά και τα ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και έντυπα.

Θα σας παρακαλέσω να μην αναδημοσιεύετε απόψεις, περιγραφές και άλλα κείμενα που δεν προέρχονται από εμένα και μιλούν εξ ονόματός μου ή της οικογένειάς μου.

Θα ήθελα όπως όλοι σεβαστήκατε την παράκλησή μας για μη δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών ή την τελετή της ταφής των αγαπημένων μας, το ίδιο να κάνετε και στη συνέχεια με οτιδήποτε σχετικό στο οποίο θα θέλατε να αναφερθείτε αναφορικά με τον χαμό της οικογένειάς μου.

Θα ήθελα να σεβαστείτε αυτή μου την παράκληση και να αποσύρετε πιθανά κείμενα ή αναρτήσεις που μας αφορούν άμεσα ή έμμεσα και δεν έχουν αναρτηθεί με την έγκρισή μου. Για μένα αυτή η σιωπή σας θα είναι αρωγός και ένδειξη συμπαράστασης στο προσωπικό μου δράμα.

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους,

Βαρβάρα Βουκάκη