Πάσχα των Ελλήνων, Πάσχα σε κάθε γωνιά της χώρας, πήραν... φωτιά οι σούβλες

 
Πάσχα των Ελλήνων, Πάσχα σε κάθε γωνιά της χώρας, πήραν... φωτιά οι σούβλες

Ενημερώθηκε: 02/05/21 - 14:49

Πάσχα των Ελλήνων, Πάσχα σε κάθε γωνιά της χώρας, Πάσχα στην εποχή του κορονοϊού, με τους πολίτες να είναι υποχρεωμένοι να περάσουν τη γιορτινή μέρα σε στενό οικογενειακό κύκλο και self-test. Πάσχα και την τιμητική τους σε όλη την Ελλάδα έχουν οι ψησταριές και οι φούρνοι για το παραδοσιακό ψήσιμο του αρνιού.

Πάσχα με σούβλες σε αυλές, ταράτσες, πεζοδρόμια, το ταψί στο φούρνο αλλά και αρνί… delivery. Πάσχα ελληνικό και μοναδικό.

Εν μέσω πανδημίες και καλοκαιριού πήραν φωτιά οι σούβλες και οι ατμόσφαιρα στην Αθήνα θύμιζε Σαββατοκύριακο στη Χασιά, τον παλιό καλό καιρό... Άφθονο το κρασί και η μπύρα και περισσότερες οι ευχές, του χρόνου «Πάσχα στο χωριό», χωρίς φόβο και ανασφάλεια....

Δεν ήταν και λίγοι αυτοί που επέλεξαν τις παραλίες είτε για να κάνουν μπάνιο είτε για να περάσουν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα χαλαρές οικογενειακές στιγμές.

Όπως βλέπετε πολλοί έστησαν ψησταριές ακόμη και σε παραλίες στα νότια προάστια. Μάλιστα ορισμένοι έβαλαν ακόμη και τραπέζια για να απολαύσουν την θάλασσα και την Ανάσταση σε ανοιχτό χώρο.

Και για όσους θέλουν μετά το φαγητό να κάνουν τη βόλτα τους υπάρχει και ο κωδικός 6 στα sms που μας επιτρέπει να πάμε οπουδήποτε εντός της περιφερειακής μας ενότητας.

Και του χρόνου στο χωριό... Χριστός ανέστη