Πέντε συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη σήμερα

Πέντε συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη σήμερα
Ενημερώθηκε: 05/02/19 - 09:07

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το 87ο Δημοτικό σχολείο είχαν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν στις 08:00, μέλη της Πρωτοβουλίας Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με αίτημα την ακύρωση σεμιναρίων συντονιστών εκπαιδευτικού έργου που αφορά την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας

Άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν μικροφωνική συγκέντρωση στις 11:00 έξω από το τουρκικό προξενείο για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στη Ροζάλα της Συρίας.

Μέλη του Σωματείου Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης (Σ.Μ.Ε.Θ ) θα συγκεντρωθούν στις 11:00 στο μνημείο Λαμπράκη (Βενιζέλου και Ερμού), με αιτήματα, μεταξύ άλλων, κλαδική σύμβαση στα φροντιστήρια, υποχρεωτική για όλους, αυξήσεις στους μισθούς και τα ωρομίσθια.

Μέλη της ΚΝΕ θα συγκεντρωθούν στις 19:00 το απόγευμα στο Άγαλμα Βενιζέλου για αλληλεγγύη στο λαό της Βενεζουέλας. Πιθανότατα να ακολουθήσει πορεία.

Άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν προγραμματίσει την ίδια ώρα (19:00) συγκέντρωση στην πλατεία Καμάρας, ενάντια στην πατριαρχία. Ενδεχομένως να πραγματοποιήσουν πορεία.