Φως στο Τούνελ (2/2) : Τα πάνω κάτω στην υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη

 
 Φως στο Τούνελ (2/2): Ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη

Ενημερώθηκε: 03/02/18 - 09:05

Είχαμε γράψει πριν ότι στο αποψινό Φως στο Τούνελ (2/2) θα παρακολουθήσουμε μια συγκλονιστική ανατροπή σε γνωστή υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Μαρτυρίες που έρχονται για πρώτη φορά στο φως, διαλύουν την ομίχλη και η αλήθεια αποκαλύπτεται.Το μόνο σίγουρο, είναι ότι κανένας δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη.Και αυτό έχει να κάνει με την πολύκροτη υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΑ ΖΕΜΠΕΡΗ

κατάθεσης

Όσο περνά ο καιρός αντί να ξεδιαλύνεται το μυστήριο γύρω από τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, όλο και περιπλέκεται, κυρίως λόγω της συμπληρωματικής του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της που εμπλέκει και άλλα πρόσωπα.

Ο καθ’ ομολογία δράστης υποστηρίζει ότι δεν ήταν εκείνος που τελικά σκότωσε την άτυχη κοπέλα, ενώ και ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας δεν αποκλείει να εμπλέκονται και άλλα άτομα.

Φως στο Τούνελ: Έρχεται μεγάλη ανατροπή σε υπόθεση που έχει συγκλονίσει

Δεν την σκότωσε ο Σοροπίδης!

Η μεγάλη αποκάλυψη είναι αυτή.Στα νύχια της κοπέλας δεν εντοπίστηκε το DNA του Σοροπίδη, αλλά ισχυρό μείγμα γενετικού υλικού άγνωστου μέχρι σήμερα άνδρα.Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι η άτυχη κοπέλα πάλεψε την ώρα της δολοφονίας της με έναν άνδρα, που δεν ήταν ο Σοροπίδης!

Τις αποκλειστικές πληροφορίες του «Τούνελ» επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική της επικοινωνία η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Γιάννα Παναγοπούλου.

Ερωτήματα και για το μαχαίρι

«Σίγουρα υπήρξε στο χώρο του κοιμητηρίου το γενετικό υλικό του δράστη, όπως έδειξαν οι χαρτοπετσέτες που βρέθηκαν εκεί, και για το λόγο αυτό είμαστε πολύ επιφυλακτικοί», τόνισε η κ. Παναγοπούλου.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος έχουν γίνει εξονυχιστικοί έλεγχοι σε πολλά διαφορετικά δείγματα. Είκοσι ένα από αυτά δεν είχαν αξιοποιήσιμο αποτέλεσμα.

Επίσης, εμφανίζεται σαν πειστήριο κρητικό μαχαίρι που φέρει αποτυπώματα μόνο στη θήκη του. Με αυτό φέρεται ο Σοροπίδης να σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη. Κανείς όμως ειδικός δεν απάντησε στο καυτό ερώτημα αν τα θανατηφόρα τραύματα στην εφοριακό, είναι συμβατά με το συγκεκριμένο μαχαίρι .

Η κ. Παναγοπούλου ανέφερε πως στο μαχαίρι, που έχει στα χέρια της η Σήμανση σαν πειστήριο εγκλήματος, υπάρχει δείγμα γενετικού υλικού ανδρός που δεν είναι του κατηγορούμενου.

Ο 58χρονος πρόκειται να κληθεί σε νέα απολογία την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.