Πόρος: Η στιγμή της ανέλκυσης του ελικοπτέρου (photos - video)

SUNTRIBH
Ενημερώθηκε: 20/08/19 - 23:20

Πτώση ελικοπτέρου - Πόρος: Τη ζωή τους έχασαν τρία άτομα που επέβαιναν σε ελικόπτερο το οποίο κατέθεσε στην περιοχή του Γαλατά στον Πόρο. Συγκλονιστικές εικόνες από την ανέλκυσή του.

Το μοιραίο ελικόπτερο γίνει κομμάτια, Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν. Αφού οι δύτες έβγαλαν από την άτρακτο τις τρεις σορούς ξεκίνησε η διαδικασία της ανέλκυσης του ελικοπτέρου από τη θάλασσα. Μπλέχτηκε στα καλώδια στη ΔΕΗ κάτι το οποίο και προκάλεσε το δυστύχημα.

Το πιο πιθανόν είναι ο πιλότος να μην τα αντιλήφθηκε και να έπεσε πάνω τους. Αν υπήρχε μια σήμανση ίσως όλα να ήταν διαφορετικά.

S

S

S

 

 

Βίντεο ντοκουμέντο από την συντριβή του ελικοπτέρου

Δραματικά είναι τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα πριν το μοιραίο ελικόπτερο πέσει στη θάλασσα μεταξύ Γαλατά και Πόρου.

Όπως φαίνεται από το βίντεο του ΑΝΤ1 με σπασμένο έλικα και πνιγμένο στους καπνούς από την έκρηξη που είχε προηγηθεί ,το ελικόπτερο περιστρέφεται δαιμονισμένα και λίγα δευτερόλεπτα μετά πέφτει στη θάλασσα. Ο χειριστής αλλά και οι δύο Ρώσοι επιβάτες χάνονται στα νερά και μετά από λίγες ώρες θα ανασυρθούν δυστυχώς νεκροί.

Πηγές: newsit.gr, ANT1