Σε εξέλιξη πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη — Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

 
Σε εξέλιξη πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη — Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 29/02/24 - 13:48

Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά - μη κρατικά - πανεπιστήμια βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας.

Στην Καμάρα πραγματοποιείται η συγκέντρωση φοιτητικών συλλόγων και σωματείων της Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας και την αποσυμφόρηση της κίνησης, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε αναγκαία μέτρα τροχαίας -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών- με την πραγματοποίηση κατά περίπτωση εκτροπών και διακοπών κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου, της Σταδίου και της Ακαδημίας. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των συναθροίσεων – κινητοποιήσεων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ