Σοκ από βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει αρπαγή ανηλίκων στην Πάτρα

Σοκ από βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει αρπαγή ανηλίκων στην Πάτρα
Ενημερώθηκε: 16/06/19 - 02:53

Σοκ προκαλεί βίντεο που τράβηξε ένας ιδιώτης που δείχνει έναν άνδρα να αρπάζει δύο παιδιά, να τα βάζει σ' ένα αυτοκίνητο και να εξαφανίζεται.

Το άγριο αυτό περιστατικό, που έχει γίνει στη περιοχή Προσφυγικά της Πάτρας, το καταγράφει μέσα από το αυτοκίνητό του ένας περαστικός οδηγός.

Το βίντεο αυτό, όπως είναι φυσικό έχει αναστατώσει τους κατοίκους της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αχαϊκή πρωτεύουσα, ο φερόμενος ως δράστης είναι γνωστός στις Αρχές.

Με στοιχεία από το «Χαμόγελο του Παιδιού» τα περιστατικά αρπαγής ανηλίκων -κυρίως προσφυγόπουλων- φαίνεται πως αποτελούν μάστιγα στην Πάτρα. Υπολογίζεται, ότι μέχρι σήμερα, 2.500 ανήλικα έχουν εξαφανιστεί. Πρόκειται, όπως είπαμε και πιο πάνω, για παιδιά από οικογένειες προσφύγων ή μεταναστών, καθώς και ασυνόδευτα.

Παρά το γεγονός ότι οι Αρχές καταφέρνουν να εντοπίσουν αρκετα από τα παιδιά αυτά, η τιμωρία των δραστών είναι δύσκολή και αυτό γιατί τα ανήλικα θύματα δυσκολεύονται να καταθέσουν εναντίον των ανθρώπων που προσπάθησαν να τα εκμεταλλευτούν.