Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γνωστή δημοσιογράφος είδε «ροζ βίντεο» με τον εαυτό της

 
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γνωστή δημοσιογράφος είδε «ροζ βίντεο» με τον εαυτό της

Ενημερώθηκε: 08/09/22 - 14:25

Μία ακόμη γυναίκα και μάλιστα πολύ γνωστή δημοσιογράφος της Αθήνας, αναγνώρισε τον εαυτό της στο υλικό από προσωπικές στιγμές που ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η δημοσιογράφος σκέπτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του και ήδη έχει συμβουλευτεί νομικούς.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του ΑΝΤ1, σήμερα η δημοσιογράφος είναι παντρεμένη και μητέρα. Μετά την πρώτη καταγγελία σε βάρος του παρουσιαστή, είχε επικοινωνία με την δικηγόρο της καταγγέλλουσας. Της ζήτησε να την βοηθήσει να δει το υλικό από προσωπικές στιγμές με διάφορες ερωτικές συντρόφους του, που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε κοινοποιήσει μέσω διάφορων προφίλ στο διαδίκτυο.

Όταν είδε τα βίντεο, ανακάλυψε πως υπήρχαν εικόνες και με την ίδια, χωρίς πάντως να εμφανίζεται το πρόσωπο της, αλλά το κορμί της.

Η γυναίκα, που θέλει να κάνει καταγγελία και να στραφεί νομικά εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει δισταγμούς και συμβουλεύεται νομικούς, καθώς φοβάται ότι στο πλαίσιο της διαδικασίας που θα ακολουθήσει την καταγγελία θα αποκαλυφθεί δημοσίως η ταυτότητα της και θα συζητηθεί το όνομα της, κάτι που εκείνη δεν επιθυμεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ