Συγκλονίζει η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου 10 χρόνια μετά... (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Συγκλονίζει η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου 10 χρόνια μετά... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 06/12/18 - 21:39

Δέκα χρόνια πριν, έζησε την απόλυτη τραγωδία... Τον μεγαλύτερο πόνο που μπορεί να βιώσει μια μητέρα. Είδε το παιδί της νεκρό...

Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Η μητέρα του , ο οποίος έπεσε νεκρός από την σφαίρα του Επαμεινώνδα Κορκονέα, δέκα χρόνια μετά από τον θάνατο του 15χρονου παιδιού της, ξεσπά στην κάμερα του Star και τα λόγια της προκαλούν ανατριχίλα.

"Ζούσαμε ευχάριστες στιγμές και από τη μια στιγμή στην άλλη βυθιστήκαμε στο πένθος. Ο Αλέξανδρος θα είχε μπει και θα είχε τελειώσει την Νομική σχολή, κάτι που ήταν το όνειρο του. Θα ήταν ερωτευμένος, γιατί ήταν βαθιά συναισθηματικός." ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα του Τζίνα Τσαλικιάν.

"Νιώθω ζεστασιά στην ψυχή μου γιατί τα παιδιά δεν τον ξεχνάνε, νιώθω αγανάκτηση για αυτούς που τον εντάσσουν σε δικούς τους χώρους που ποτέ δεν ανήκε και δημιουργούν εντάσεις στο κέντρο!" ξεσπά!

Η πρώτη που είδε το άψυχο κορμάκι του νεαρού ήταν η δικηγόρος και στενή φίλη της οικογένειας Χρύσα Πετσιμέρη. Η περιγραφή της συγκλονίζει! "Σήκωσα την μπλούζα του και είδα την οπή στην καρδιά του.. Δεν σκέφτηκα ότι είναι νεκρός..." είπε στο Star!

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr