Συνεχίζονται οι αστυνομικές επιχειρήσεις στη Μύκονο – Μπράβοι στις εισόδoυς των clubs

 
Μύκονος: Νέες αστυνομικές επιχειρήσεις για τον περιορισμό των νονών της νύχτας

Πηγή Φωτογραφίας: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ/EUROKINISSΙ

Ενημερώθηκε: 26/06/22 - 14:16

Μύκονος: Συνεχίζονται οι ειδικές επιχειρήσεις της αστυνομίας στο νησί των ανέμων με στόχο τον περιορισμό των κυκλωμάτων των νονών της νύχτας και που ελέγχουν μεγάλο μέρος της νυχτερινής διασκέδασης.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι έχουν τοποθετηθεί μπράβοι  ακόμα και στις εισόδους, των πιο διάσημων καταστημάτων διασκέδασης,  υποχρεώνοντας τους ιδιοκτήτες να ανεχθούν την παρουσία τους. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

«Συνεχίζονται οι έλεγχοι του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο

Ελέγχθηκαν 15 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 11 άτομα, ένα εκ των οποίων προσήχθη

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο, στο πλαίσιο κοινής επιχειρησιακής δράσης του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου.

Ειδικότερα, οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από βραδινές ώρες χθες (25 Ιουνίου 2022) έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, και στο πλαίσιο ελέγχθηκαν 15 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 11 άτομα, ένα εκ των οποίων προσήχθη.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, των επαγγελματιών και των τουριστών του νησιού».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ