Συνέλαβαν διαρρήκτη που είχε αλλάξει τα δακτυλικά του αποτυπώματα

Αλλαγή δακτυλικών αποτυπωμάτων προκειμένου να μην μπορεί να εντοπιστεί από τις αρχές έκανε ένας 42χρονος γεωργιανός διαρρήκτης
Ενημερώθηκε: 06/09/18 - 23:22

Αλλαγή δακτυλικών αποτυπωμάτων προκειμένου να μην μπορεί να εντοπιστεί από τις αρχές έκανε ένας 42χρονος διαρρήκτης από την Γεωργία, που συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας στην Ηλιούπολη, κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά στα αστυνομικά ελληνικά χρονικά. 

Ο άνδρας συνελήφθη την Τρίτη λίγη ώρα αφού είχε προσπαθήσει να διαρρήξει διαμέρισμα πολυκατοικίας μαζί με δυο ακόμη άτομα που κατάφεραν να διαφύγουν. Ο άνδρας είναι σεσημασμένος και γνώριμος των αρχών. Όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα οι άνδρες της ασφάλειας του πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και τότε με έκπληξη διαπίστωσαν πως τα δακτυλικά αποτυπώματα ήταν διαφορετικά από αυτά που υπήρχαν στον φάκελό του, από την τελευταία φορά που είχε συλληφθεί το 2015! Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 42χρονος έκανε την λεπτή χειρουργική επέμβαση σε εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό στο εξωτερικό και επέστρεψε στη χώρα για να συνεχίσει την εγκληματική του δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Όπως προέκυψε τους τελευταίους δυο μήνες είχε διαπράξει δέκα διαρρήξεις και κλοπές από σπίτια σε Ηλιούπολη και Γλυφάδα. Στην κατοχή του βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, μια χρυσή λίρα και 850 ευρώ προερχόμενα από κλοπές.