Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Τα sms του γιατρού και των... δολοφόνων στην Ειρήνη Λαγούδη!

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Τα sms του γιατρού και των... δολοφόνων στην Ειρήνη Λαγούδη!
Ενημερώθηκε: 20/01/18 - 15:17

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Η νέα κατάθεση του γιατρού με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέση η άτυχη 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη, ρίχνουν φως στην υπόθεση της, το οποίο η αστυνομία προσπαθεί να διαλευκάνει από υην στιγμή που βρέθηκε νεκρή στη θέση Μυρτιά Τριχωνίδας στο Θέρμο.

Ο ορθοπεδικός βρέθηκε στην Ασφάλεια και κατέθεσε με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα είχαν συμβεί μεταξύ τους, περιγράφοντας τα γραπτά sms που είχε στείλει στη χήρα από την Κατόχη Αιτωλοακαρνανίας, παρότι όπως ισχυρίστηκε τα έσβησε!

Οι Αρχές διέταξαν αμέσως την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να ανασυρθούν όλα τα μηνύματα για να επιβεβαιωθούν τα λεγόμενά του, αν και ο γιατρός έχει εξαιρεθεί από το πλάνο των υπόπτων αφού έχουν επιβεβαιωθεί τα όσα κατέθεσε από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αστυνομικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ 

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας, Κώστας Σπύρου, ισχυρίζεται ότι έχει ακλόνητα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για ένα άγριο έγκλημα και έχει κληθεί να καταθέσει ό,τι γνωρίζει σχετικά με τα sms που έχει λάβει στο κινητό του από δύο άτομα τα οποία κατονομάζει ως δολοφόνους της Ειρήνης Λαγούδη.

Πρόκειται όπως ισχυρίζεται ο ιδιωτικός ερευνητής  για έναν άνδρα και μία γυναίκα οι οποίοι αποκόμισαν τεράστιο χρηματικό ποσό από τη χήρα και κατόπιν τη σκότωσαν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Ανατροπή από τη μήνυση για ανθρωποκτονία - Τι ζητά ο Εισαγγελέας;