Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Ανατροπή από τη μήνυση για ανθρωποκτονία - Τι ζητά ο Εισαγγελέας;

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Ανατροπή από τη μήνυση για ανθρωποκτονία - Τι ζητά ο Εισαγγελέας;
Ενημερώθηκε: 19/01/18 - 23:04

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Οι εξελίξεις... τρέχουν όσο αφορά στον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, ύστερα από τη μήνυση για ανθρωποκτονία από την οικογένειά της.

Κατόπιν της παραπάνω μήνυσης, ο εισαγγελέας ζήτησε πρόσθετες διευκρινίσεις και για αυτό οι αστυνομικές αρχές Αγρινίου ανοίγουν ξανά το φάκελο της υπόθεσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κοντινά πρόσωπα της άτυχης μητέρας να κληθούν ξανά από τις Αρχές για να πουν όλα όσα γνωρίζουν για τη ζωή της 44χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, μάρτυρες οι οποίοι είδαν την Ειρήνη την ημέρα που εξαφανίστηκε φοβούνται να καταθέσουν στην αστυνομία. Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία γυναίκας, η οποία έστειλε σε άνθρωπο που χειρίζεται την υπόθεση το παρακάτω μήνυμα: «Εκείνο το Σάββατο την είδα να περνάει στις 2:10 με 2:15 από τα λουτρά Μυρτιάς το μεσημέρι. Έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και από πίσω έτρεχαν άλλα δυο αυτοκίνητα. Δεν το έχω καταθέσει στην αστυνομία γιατί φοβάμαι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ 

Ποιοι εκβίαζαν την Ειρήνη

Τα δυο πρόσωπα (με τα οποία αυτόπτες μάρτυρες είδαν την Ειρήνη τη μοιραία ημέρα) έχουν αναγνωρισθεί σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία και έχουν κληθεί για νέες καταθέσεις. Με την Ειρήνη είχαν και οικονομικές διαφορές καθώς η άτυχη γυναίκα είχε δανείσει στον ένα από τους δυο 70.000 ευρώ.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν την εκβίαζαν για να μη δώσουν τα λεφτά ή αν ζητούσαν περισσότερα. 

Την επόμενη εβδομάδα πραγματογνώμονες της οικογένειας της Ειρήνης θα πάνε στο Αγρίνιο για να εξετάσουν το αυτοκίνητό της άτυχης γυναίκας.