Τις παρενόχλησε και τον έσφαξαν!

Τις παρενόχλησε και τον έσφαξαν!
Ενημερώθηκε: 23/06/16 - 13:40

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, η ανθρωποκτονία σε βάρος ενός 46χρονου Έλληνα, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός, χθες και πρώτες πρωινές ώρες, σε πεζόδρομο στην Κόρινθο, έχοντας τραύματα στο θώρακα από τέμνον όργανο και συγκεκριμένα μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε αναλυτική διερεύνηση, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία, τα δεδομένα και τα ευρήματα που πρόεκυψαν από τις έρευνες των αστυνομικών Αρχών, καθώς και μία μαρτυρία.

Όπως διακριβώθηκε, η φυσική αυτουργός της ανθρωποκτονίας είναι μία 22χρονη Ελληνίδα, η οποία συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Κόρινθο Κορινθίας. Κατά την εξέταση της ομολόγησε και περιέγραψε με λεπτομέρειες την πράξη της, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη τρείς Έλληνες, δύο γυναίκες, ηλικίας 17 και 42 ετών, αντίστοιχα (δηλαδή η φίλη της που ήταν μαζί της και η μητέρα της φίλης της) και ένας 30χρονος φίλος της 22χρονης που την φιλοξένησε. Η 17χρονη κατηγορείται ως συνεργός της δράστιδας, ενώ η 42χρονη και ο 30χρονος για υπόθαλψη εγκληματία.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε από τα ερευνητικά δεδομένα, χθες και πρώτες πρωινές ώρες, σε πεζόδρομο στην Κόρινθο Κορινθίας, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 22χρονης και της 17χρονης, καθώς περπατούσαν στον πεζόδρομο, της ακολούθησε ο το θύμα και τους άσκησε λεκτική σεξουαλική παρενόχληση, με αποτέλεσμα η 22χρονη να τραβήξει το μαχαίρι που είχε πάνω της για αυτοπροστασία όπως επίσης ισχυρίστηκε και να τον τραυματίσει θανάσιμα στον θώρακα.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζήτησαν κάλυψη από την 42χρονη μητέρα της 17χρονης και τον 30χρονο φίλο της 22χρονης, οι οποίοι τους την παρείχαν, ματαιώνοντας με τον τρόπο αυτό προσωρινά την σύλληψή τους. Από τις έρευνες εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η 22χρονη, το οποίο είχε απορρίψει σε μικρή απόσταση από το σημείο του εγκλήματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι εμπλεκόμενοι, θύμα και δράστες δεν είχαν και την πλέον φιλήσυχη και νομοταγή παρουσία στην περιοχή...

Σχετικά Θέματα:

Κόρινθος: Βρέθηκε το μαχαίρι του εγκλήματος στο σημείο δολοφονίας-Προσωπικό δείχνει το κίνητρο

Νέο άγριο έγκλημα στην Κόρινθο – Έσφαξαν 46χρονο στο κέντρο της πόλης