Τραγωδία στη Φωκίδα: «Βουτιά» θανάτου από γκρεμό για 42χρονη! (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στη Φωκίδα: «Βουτιά» θανάτου από γκρεμό για 42χρονη! (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 13/10/17 - 13:04

Τραγωδία στη Φωκίδα: Τέλος έβαλε στη ζωή της μια 42χρονη τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (12/10) προς Παρασκευή πέφτοντας από γκρεμό ύψους 230 μέτρων οδηγώντας το αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του lamiareport, το δυστύχημα σημειώθηκε στην 27η χ/θ της ΕΟ Ιτέας - Αντιρρίου στη θέση Αγίων Πάντων. Βάσει μαρτυριών, ένας ψαράς της περιοχής είδε αυτοκίνητο να φεύγει από τον δρόμο και να πέφτει στο γκρεμό, φλεγόμενο. Έτσι, κάλεσε το «100» και στο σημείο έσπευσε το ΑΤ Ιτέας, στελέχη του Λιμενικού Σώματος, Πυροσβέστες του Κλιμακίου της Ιτέας και ΕΚΑΒ.

Τραγωδία στη Φωκίδα: «Βουτιά» θανάτου από γκρεμό για 42χρονη! (ΦΩΤΟ)

Το σημείο ήταν τόσο δύσβατο για τους διασώστες που κανείς δεν μπορούσε να κατέβει τον γκρεμό, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία του lamiareport. Για αυτό, περίπου στις 02.00, μια βάρκα κατάφερε να πλησιάσει στο σημείο αν και δεν εντόπισε κάποιον μέσα στο όχημα. Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, κάλεσαν και την 7ηΕΜΑΚ που συμπλήρωσε την ομάδα έρευνας με πέντε άνδρες από την Ορειβατική Ομάδα. Γύρω λοιπόν στις 6:30 κατάφεραν να βρουν το άψυχο κορμί της 42χρονης λίγα μέτρα παραπάνω.

Να τονίσουμε πως η εν λόγω γυναίκα είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα στο μοιραίο αυτοκίνητο κάνοντας υπογράφοντας πως την απόφασή της την πήρε για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Πάντως, συνεχίζεται η επιχείρηση από τους άνδρες της Πυροσβεστικής μεταφέροντας τη 42χρονη μέσω θαλάσσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το νεκρό κοριτσάκι από τη Συρία