Τρομακτική απειλή Ερντογάν προς όλη την Ευρώπη: Βάλτε το καλά στο κεφάλι σας - Θα ανοίξω τα σύνορα για να περάσουν 3 εκατομμύρια πρόσφυγες!

 
Τρομακτική απειλή Ερντογάν προς όλη την Ευρώπη: Βάλτε το καλά στο κεφάλι σας - Θα ανοίξω τα σύνορα για να περάσουν 3 εκατομμύρια πρόσφυγες!

Ενημερώθηκε: 25/11/16 - 18:20

ενταξιακών διαπραγματεύσεων

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε σήμερα, 25/11/2016, ότι θα ανοίξει τα σύνορα για να επιτρέψει τη διέλευση των προσφύγων και μεταναστών προς την Ευρώπη, την επομένη της ψηφοφορίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το πάγωμα των ΕΕ-Τουρκίας.

Ερντογάν

Ακόμα πιο απειλητικό ήταν το ύφος των δηλώσεων .

«Ακούστε καλά. Εάν προχωρήσετε περαιτέρω, αυτά τα σύνορα θα ανοίξουν, βάλτε το καλά στο κεφάλι σας», δήλωσε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Κωνσταντινούπολη.

«Μην μας πιέζετε, μην μας απειλείτε. Αν προχωρήσετε ακόμα περισσότερο με τις αποφάσεις σας, οι πύλες των συνόρων θα ανοίξουν».

πρόσφυγες

«Εμείς έχουμε τρια εκατομμύρια στο έδαφός μας, έχουμε δώσει 15 δισ. και η Ευρώπη δεν έχει υλοποιήσει τις υποσχέσεις της. Αν προχωρήσετε ακόμα περισσότερο με τις αποφάσεις σας, οι συνοριακές πύλες θα ανοίξουν» είπε ο Ερντογάν μιλώνας από την πόλη Καντέμ.

«Ούτε εγώ ούτε ο λαός μου δεν θα επηρεαστεί από αυτές τις ξεκάθαρες απειλές. Δεν μας νοιάζει ακόμα και αν όλοι ψηφίσετε "ναι" στο ψήφισμα»

Ελληνικά νησιά στα σύνορα της καρδιάς του Ερντογάν και τα πετρέλαια της Μοσούλης!

Σχετικά θέματα:

Απειλεί ο Τούρκος Πρωθυπουργός Γιλντιρίμ να “πλημμυρίσει” την Ελλάδα με μετανάστες!