Χριστουγεννιάτικη Πάβλοβα

 
Χριστουγεννιάτικη Πάβλοβα

Ενημερώθηκε: 24/12/21 - 11:45

Ο Πέτρος Συρίγος μας ετοιμάζει την πιο λαχταριστή και Χριστουγεννιάτικη Πάβλοβα!

Υλικά για τη μαρέγκα: 120γρ. ασπράδια αυγών σε θερμοκρασία δωματίου (4 αυγά), ½ κ.γλ. (2γρ.) κρέμα ταρτάρ ή 5 σταγόνες λεμόνι, 2000γρ. λεπτή λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, ½ κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας, 1κ.γλ. λευκό ξύδι, 15γρ. κόρν φλάουρ