Σικελιάνικη μακαρονάδα με αντζούγια, σταφίδες και σαφράν

 
Σικελιάνικη μακαρονάδα με αντζούγια, σταφίδες και σαφράν

Ενημερώθηκε: 22/09/22 - 16:07

Μία λαχταριστή συνταγή, σικελιάνικη μακαρονάδα με αντζούγια, σταφίδες και σαφράν, ετοίμασε ο σεφ στην κουζίνα της εκπομπής «Ελένη».

Υλικά 1/2 κούπα λευκό κρασί 1 πρέζα σαφράν 50 γρ. σταφίδες 4 κ. σ. ελαιόλαδο 1 κούμα μάραθο ψιλοκομμένο 1 κούπα κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο 5 αντζούγιες σε ελαιόλαδο 40 γρ. κουκουνάρι 1 πακέτο μπουκατίνι ή σπαγγέτι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ