Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ από τον Tύμβο Μακεδονίτισσας στην Κύπρο: «Ήρωες χαραγμένοι ανεξίτηλα στη μνήμη μας»

 
φλωροσ

Ενημερώθηκε: 30/09/22 - 16:56

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο, μετέβη στον Τύμβο Μακεδονίτισσας, όπου κατέθεσε στεφάνι για τους πεσόντες του Ελληνισμού της Κύπρου.

«Προσκύνημα Τιμής και Δόξας με κατάθεση στεφάνου για τους πεσόντες του Ελληνισμού της Κύπρου», τονίζει σε ανάρτησή του στο Fο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, «που με την ύστατη θυσία τους μας θυμίζουν ότι η Ιστορία γράφεται μόνο με αγώνες. Ήρωες χαραγμένοι για πάντα στα μάρμαρα του Τύμβου και ανεξίτηλα στη μνήμη μας» καταλήγει στην ανάρτησή του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Επίσης ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, παρουσία του αρχηγού Εθνικής Φρουράς, συναντηθηκε με τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο, στην Αρχιεπισκοπή. Ο αρχιεπίσκοπος ευλόγησε μέσω των δύο αρχηγών τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και την Εθνική Φρουρά, ενώ οι δύο αρχηγοί από την πλευρά τους ενημέρωσαν τον προκαθήμενο ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας και της Κύπρου είναι έτοιμες όχι μόνο για εκτέλεση της κύριας αποστολής τους αλλά και για να προάγουν ευρύτερα το αγαθό της ασφάλειας στην κοινωνία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ