Αναμέτρηση

 Αναμέτρηση
Ενημερώθηκε: 23/03/16 - 22:37

    Σήμερα, 23 Μαρτίου, θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες, η πολυαναμενόμενη ταινία (πολλοί λένε πως θα ναι και η καλύτερη της χρονιάς) του Ζακ Σνάιντερ, "Batman V Superman: Dawn Of Justice". Ήδη οι απανταχού ανά την Ελλάδα φανς του “Σκοτεινού Ιππότη” και του “Man of Steel” έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους για την πρεμιέρα, αρκετές μέρες, πριν, καθώς η ζήτηση, οπως είναι λογικό, είναι τεράστια!! 
        Βέβαια στις Η.Π.Α. η πρεμιέρα πργαματοποιήθηκε με τις πρώτες αντιδράσεις να μαρτυρούν πως πρόκειται όντως για μια, αν μη τι άλλο, πολύ “δύνατη” ταινία. Το “Batman V Superman: Dawn Of Justice” έκανε πρεμιέρα στις 20 Μαρτίου στην Νέα Υόρκη και ενώ οι κριτικές για την ταινία είναι ακόμα σε καθεστώς απαγόρευσης (εξαιτίας πολλων spoilers), οι πρώτες αντιδράσεις στα social media άρχισαν απο πολύ νωρίς!
        Για την ταινία, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή “Good Morning America", ο εκ των πρωταγωνιστων, Μπεν Αφλεκ (που ενσαρκώνει τον Μπάτμαν) , ο οποίος σχολιασε πως: "Αλήθεια νοιαζόμουν πολύ για αυτό το έργο και θέλω να το κάνω καλά! Δουλεύω με εξαιρετικά ταλαντούχους ανθρώπους και πραγματικά είμαι πολύ περίφανος για το οτι έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε."