Αννίτα Πάνια: Τα τρυφερά λόγια σε όσους τη στήριξαν για την απώλεια του πατέρα της (video)

Αννίτα Πάνια: Τα τρυφερά λόγια σε όσους τη στήριξαν για την απώλεια του πατέρα της (video)
Ενημερώθηκε: 04/05/19 - 21:19

Αννίτα Πάνια: Στα μαύρα εμφανίστηκε σήμερα η παρουσιάστρια του Annita Airlines, λόγω του πένθους για τον χαμό του πατέρα της Ανδρέα Πάνια, φνωστού δικηγόρου των Αθηνών.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια που λίγες ώρες νωρίτερα είχε παραβρεθεί στο Κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας για να πει το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα της, ευχαρίστησε με τρυφερά λόγια φίλους, τηλεθεατές και συνεργάτες που την στήριξαν αυτές τις μέρες.

Διαβάστε επίσης: Δύσκολες ώρες για την Αννίτα Πάνια

 

 «Εδώ είμαστε, έτοιμοι. Καλησπέρα σας, γεια σας, χρόνια πολλά σε όλους! Χριστός Ανέστη! Υγεία και χαρά! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις συλλυπητήριες ευχές για τον μπαμπά μου. Να είστε όλοι καλά, να έχετε υγεία, χαρά, ευτυχία και πάμε παρακάτω. Να είμαστε όλοι καλά». Είπε η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής, ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε στους συνεργάτες της:

«Οφείλω να σας ευχαριστήσω που ήσασταν κοντά μου όλες αυτές τις μέρες. Επειδή δεν το έχω πολύ εγώ με τα συλλυπητήρια κι επειδή δόξα τω Θεώ η ζωή συνεχίζεται, να είμαστε όλοι καλά. Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που γνωρίζω κι εκείνους που δεν γνωρίζω, τους γνωστούς και άγνωστους προς εμένα και την οικογένειά μου προς εμένα και την οικογένειά ου, για τις ευχές. Ήταν πολλές και ήταν και πολύ συγκινητικές. Ευχαριστώ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: