Άνοιξε η διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη – Σε ποιους έμεινε η περιουσία

Άνοιξε η διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη – Σε ποιους έμεινε  η περιουσία
Ενημερώθηκε: 28/07/19 - 10:39

Πριν από λίγες μέρες άνοιξε η διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο, νικημένος από τον καρκίνο σε ηλικία 61 ετών.

Όλα τα περιουσιακά του στοιχεία πέρασαν στα χέρια συγγενικών του ανθρώπων. 

Σύμφωνα με ην εφημερίδα «Spirto» o Θέμος Αναστασιάδης άφησε το σύνολο της περιουσίας του σε έξι ανθρώπους. Πρόκειται για την σύζυγό του Βασιλική Παναγιωτοπούλου, τα τρία παιδιά του Φιλιώ, Αλίκη και Βύρωνας, καθώς και η αδερφή του, Νταιάνα με το γιο της.

Τα χρήματα μοιράστηκαν σε καταπιστεύματα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας κατέληξε στην σύζυγό του, η οποία και θα την διαχειρίζεται. Επίσης στην δημοσιογράφο και τα τρία παιδιά του πέρασε ολόκληρη η ακίνητη περιουσία του. 

Εκτός από τις γνωστές οικίες στην Κηφισιά και τη Ζυρίχη, ο Θέμος Αναστασιάδης υπήρξε ιδιοκτήτης σπιτιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Στα χέρια της Βασιλικής Παναγιωτοπούλου βρίσκονται και οι μετοχές του «Πρώτου Θέματος», της εφημερίδας που δημιούργησε και είχε στην κατοχή του, ενώ σημαντικό μερίδιο λαμβάνουν η αδελφή του και ο ανιψιός του.

Ο Θέμος Αναστασιάδης είχε αποφασίσει να συντάξει τη διαθήκη του την εποχή που βρισκόταν στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Βοστόνη, όπου έκανε την θεραπεία του.