Αντώνης Ρέμος: Η αμοιβή και μέρος εσόδων από την συναυλία στο Nammos στους πυρόπληκτους

Ρέμος: Η αμοιβή μου για τη συναυλία στο Nammos και έσοδα της θα πάνε στους πληγέντες
Ενημερώθηκε: 25/07/18 - 22:54

Αναβάλλεται λόγω του τριημέρου πένθους η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos και ο τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι η αμοιβή του θα πάει στους πληγέντες.

Ο καλλιτέχνης αλλά και η επιχείρηση αποφάσισαν να μην γίνει η  συναυλία της Πέμπτης και θα πραγματοποιηθεί σε μερικές μέρες, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθούν στους πληγέντες των πυρκαγιών στην Αττική.

Η ανάρτηση του τραγουδιστή:

«Αγαπημένοι μου φίλοι, με αίσθημα ευθύνης και ανείπωτη θλίψη παρακολουθώ τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ο καθένας από εμάς, τέτοιες στιγμές πρέπει να πράττει με βάση την ψυχή του και τη συνείδηση του, ώστε να βοηθήσει στο ελάχιστο στην όλη κατάσταση που περνάει η χώρα μας και οι συμπολίτες μας. Έτσι λοιπόν σας πληροφορώ πως η προγραμματισμένη διεθνής συναυλία στο Nammos της Μυκόνου μεταφέρεται για τις 27/7 και εξ ολοκλήρου η δική μου αμοιβή καθώς και μεγάλο μέρος των συνολικών εσόδων της βραδιάς θα προσφερθούν από καρδιάς στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη καθώς και στις οικογένειες αυτών. Επίσης αναβάλλεται η προγραμματισμένη μας συναυλία 29/7 στο φεστιβάλ του Δήμου Νέστου στην Καβάλα και θα ανακοινωθεί προσεχώς νέα ημερομηνία. 
Καλή Δύναμη εύχομαι σε όλους».