Αθηνά Ωνάση: Γιόρτασε την Πρωτοχρονιά με το νέο της έρωτα

Αθηνά Ωνάση: Γιόρτασε την Πρωτοχρονιά με το νέο της έρωτα
Ενημερώθηκε: 01/01/18 - 10:11

Αθηνά Ωνάση: Η Αθηνά γιόρτασε την Πρωτοχρονιά με το νέο της έρωτα στην Βραζιλία εκπλήσσοντας του πάντες, γυρνόντας στον «τόπο του εγκλήματος», εκεί που έζησε τα καλύτερα χρόνια της ζωής της με τον πρώην πια σύζυγό της, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, δείχνοντας πως έχει γυρίσει πια σελίδα στη ζωή της.

Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, η Αθηνά Ωνάση επέστρεψε το Σάο Πάολο, αλλά όχι μόνη της. Μαζί της θα είναι ο αγαπημένος της, πολυεκατομμυριούχος Αλμπέρτο Ζορζί, και μεγάλη φιλική παρέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Αθηνά Ωνάση: Ο «κόκκινος φάκελος» του διαζυγίου

Το ζευγάρι μαζί με τους φίλους του έκαναν ένα λαμπερό πάρτι για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στη βίλα της Αθηνάς και προσκεκλημένοι θα είναι πολλά πρόσωπα από την υψηλή κοινωνία της Βραζιλίας.  

«Με, αυτόν τον τρόπο η Αθηνά δείχνει στον Ντόντα πως μπορεί  να αυτοεξορίστηκε από το σπίτι της λόγω των δυσάρεστων καταστάσεων που συνέβησαν, ωστόσο παραμένει η κυρίαρχος του παιχνιδιού κι εκείνη μόνο μπορεί να βάζει του κανόνες», αναφέρει χαρακτηριστικά βραζιλιάνικη ιστοσελίδα.

d

Μετά την περσινή απομονωμένη Πρωτοχρονιά στην Ελβετία, φαίνεται πως η Ωνάση αποφάσισε οριστικά να κάνει στροφή 180 μοιρών. Στο μεγάλο πρωτοχρονιάτικο πάρτι είχαν προσκληθεί πολλοί κοινοί φίλοι που είχε η «χρυσή» κληρονόμος μαζί με τον Αλβάρο, ακόμη και ζευγάρια με τα οποία ο ιππέας συνεχίζει και σήμερα να κάνει παρέα μαζί με τη νέα αγαπημένη του, Ντενίζ Σεβέρο.

Βέβαια, άλλη πηγή δηλώνει χαρακτηριστικά πως «Η Αθηνά βαδίζει στα χνάρια της μητέρα της. Πρόκειται για αυτοκαταστροφική κίνηση, καθώς η ίδια θα υποφέρει και πολλές από τις προσκλήσεις θα λάβουν αρνητική απάντηση. Η Ντενίζ έχει μεγάλη επιρροή στην ελίτ της Βραζιλίας και το έχει αποδείξει πολλές φορές».