Αθηνά Ωνάση: Πούλησε την έπαυλη και τα έδωσε για ένα άλογο

Αθηνά Ωνάση: Πούλησε την έπαυλη και τα έδωσε για ένα άλογο
Ενημερώθηκε: 30/01/18 - 08:39

Αθηνά Ωνάση: Η είδηση ότι πούλησε την έπαυλη της στο Βέλγιο και έδωσε 12 εκατομμύρια για ένα άλογο είναι απίστευτη ακόμα και για την διάσημη κληρονόμο, καθώς είναι μια κίνηση με μεγάλο ρίσκο!

«Η Ωνάση έχει στραφεί και πάλι στη μεγάλη αγάπη της: Τα άλογα» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος πορτογαλικής ιστοσελίδας η οποία προχώρησε και σε μια σημαντική αποκάλυψη: Η κληρονόμος των Ωνάσηδων κατέβαλε το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ για να αγοράσει το άλογο του Ιρλανδού αναβάτη Γκρεγκ Μπρόντερικ, ο οποίος συμμετείχε με αυτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Αθηνά Ωνάση: Γιόρτασε την Πρωτοχρονιά με το νέο της έρωτα

Σύμφωνα με το ΛΟΙΠΟΝ, πηγή από το περιβάλλον της Ωνάση ανέφερε πως η ίδια εξομολογήθηκε σε στενό φιλικό της πρόσωπο με εμφανή απογοήτευση: «Αληθινοί μου φίλοι είναι μόνο τα άλογα». Η ίδια πηγή επιμένει πως η εκατομμυριούχος και μοναδική απόγονος του Αριστοτέλη Ωνάση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να συνεχίσει τη ζωή της κανονικά μετά το διαζύγιο, ενώ την ίδια ώρα, ο Αλβάρο προετοιμάζει πυρετωδώς τον τρίτο γάμο του. Και η Βραζιλιανά παρουσιάστρια δεν σταματά να κάνει συνεχείς προκλητικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...