Βαλάντης: Αυτή είναι η σύντροφός του τραγουδιστή! (ΦΩΤΟ)

 
Ο Βαλάντης είναι σίγουρα μαζί με τη Μυριέλλα Κουρεντή κα τον Γιώργο Κατσαούνη τα τρία πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού Survivor.  Στην ζωή του εκτός ριάλιτι, ο Βαλάντης είναι φουλ ερωτευμένος, κάτι που έχει εξομολογηθεί μόνο στα πολύ δικά του άτομα.  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, η σύντροφος του Βαλάντη ονομάζεται Σουζάνα Χατζοπούλου. Οι δυο τους έχουν 14 χρόνια διαφορά ηλικίας, αφού η Σουζάνα είναι 32 ετών και ο Βαλάντης 46.  Όπως διαβάζουμε, η Σουζάνα υπήρξε μεγάλη θα

Ενημερώθηκε: 14/01/22 - 20:08

Ο Βαλάντης είναι σίγουρα μαζί με τη Μυριέλλα Κουρεντή κα τον Γιώργο Κατσαούνη τα τρία πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού Survivor.

Στην ζωή του εκτός ριάλιτι, ο Βαλάντης είναι φουλ ερωτευμένος, κάτι που έχει εξομολογηθεί μόνο στα πολύ δικά του άτομα.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες η σύντροφος του Βαλάντη ονομάζεται Σουζάνα Χατζοπούλου. Οι δυο τους έχουν 14 χρόνια διαφορά ηλικίας, αφού η Σουζάνα είναι 32 ετών και ο Βαλάντης 46.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Σουζάνα υπήρξε μεγάλη θαυμάστρια του δημοφιλούς τραγουδιστή και τον ακολουθούσε συχνά σε live εμφανίσεις του. Κάποια στιγμή, πριν περίπου 1.5 χρόνο επεδίωξε να τον γνωρίσει και προσωπικά, όπως και έγινε. Τότε γράφτηκε η αρχή του ειδυλλίου τους, αφού ο τραγουδιστής γοητεύτηκε επίσης από τη νεαρή κοπέλα.

Οι δυο τους έγιναν σχεδόν αμέσως ζευγάρι, αλλά ο καλλιτέχνης αυτή τη φορά επέλεξε να κρατήσει τη νέα του σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στον στενό του κύκλο όμως, την έχει παρουσιάσει κανονικά με την Σουζάνα να έχει καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια όλων, ακόμη και της πρώην συντρόφου και μητέρας του γιου του Βαλάντη, Έλενας Γκρέκου, με την οποία διατηρούν άριστες σχέσεις.

Η Σουζάνα Χατζοπούλου είναι αυτή που κρατάει τα κλειδιά της επιχείρησης με αδιάβροχα που διατηρεί ο Βαλάντης σε εμπορικό κέντρο στη Βουλιαγμένη, ενώ καθημερινά πηγαίνει και στο σπίτι του προκειμένου να φροντίζει τις γάτες του τώρα που εκείνος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ