Βασίλης Μοσχονάς: Σε κώμα ο τραγουδιστής από τον Ιούλιο - Συγκλονίζει η κόρη του

mosxonas
Ενημερώθηκε: 20/09/19 - 21:55

Ο καλλιτέχνης Βασίλης Μοσχονάς παραμένει σε κώμα από τις αρχές Ιουλίου και νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα. Συγκλονίζει η κόρη του καλλιτέχνη με όσα δήλωσε πρόσφατα στην Espresso.

Έπαθε ανακοπή καρδιάς

Ο Βασίλης Μοσχονάς τραγουδιστής και πρώην μέλος των Σπείρα-Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη παραμένει σε κώμα από τις αρχές Ιουλίου και νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα. Ο τραγουδιστής κατέρρευσε στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε δημόσιο νοσοκομείο. Ο ίδιος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, μετά την ανακοπή καρδιάς, υπέστη τρία ισχαιμικά επεισόδια και γλίτωσε από θαύμα.

mosxonas

Ο γνωστός καλλιτέχνης παρέμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για 20 ημέρες και από την 1η Αυγούστου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης «Animus» στη Λάρισα. Ο Βασίλης Μοσχονάς είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά, αλλά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να αντέξει τα έξοδα μετά την περιπέτεια υγείας του και συνάδελφοί του στηρίζουν την οικογένεια.

Συγκλονίζει η κόρη του: «Το κράτος θα έπρεπε να είναι κοντά στους ανθρώπους που δεν είναι πλούσιοι»

Η κόρη του, Άλκηστις Χριστίνα Μοσχονά δήλωσε στην εφημερίδα Espresso: «Η κατάσταση της υγείας του μπαμπά είναι σοβαρή αλλά ευτυχώς σταθερή. Περιμένουμε με αγωνία να συνέλθει. Πηγαινοερχόμαστε εναλλάξ η μητέρα και τα αδέλφια μου από την Αθήνα στη Λάρισα για να μη μείνει ούτε λεπτό μόνος του. Κι αυτό το καταφέραμε, επειδή οι εργοδότες μας έδειξαν αμέσως μεγάλη κατανόηση στο πρόβλημά μας και θα ήθελα πολύ να τους ευχαριστήσω».

Και συνέχισε: «Το κράτος θα έπρεπε να είναι κοντά στους ανθρώπους που δεν είναι πλούσιοι και δεν έχουν ασφάλεια γι αυτό και κάναμε έκκληση για βοήθεια στους πιο στενούς φίλους του μπαμπά μου» αποκάλυψε η κόρη του Μοσχονά.

Ο γνωστός καλλιτέχνης εκτός από μέλος της ομάδας «Σπείρα Σπείρα» του Σταμάτη Κραουνάκη είχε υπάρξει και συμπρωταγωνιστής του Παύλου Ευαγγελόπουλου στην παράσταση «Όταν ο Παζολίνι συνάντησε το αγόρι του».