Δεν μιλιούνται οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη-Παρέμβαση Λυκουρέζου(video)

Δεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα στην Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου και την Μάρθα Κουτουμάνου για τα περιουσιακά στοιχεία της αξέχαστης μητέρας τους (video)
Ενημερώθηκε: 05/06/19 - 18:03

Δεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα στην Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου και την Μάρθα Κουτουμάνου για τα περιουσιακά στοιχεία της αξέχαστης μητέρας τους.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έκανε παρέμβαση στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και απάντησε στα λεγόμενα της εξαδέλφης των δύο κοριτσιών, η οποία μίλησε χθες στην ίδια εκπομπή υποστηρίζοντας ότι η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου πήρε όλα τα πράγματα της μητέρας της μετά το θάνατό της Ζωής Λάσκαρη.

Ο γνωστός δικηγόρος, ήταν λάβρος: «Είμαι υποχρεωμένος να κάνω αυτή την παρέμβαση, γιατί ελέχθησαν πράγματα που παραμορφώνουν την αλήθεια. Η συμπεριφορά μας προς τη Μάρθα, μετά τον θάνατο της Ζωής, δεν άλλαξε ποτέ. Τα πράγματα της Ζωής μοιράστηκαν με τη δική μου παρουσία, ηρεμότατα και ωραιότατα. Η καθεμία επέλεξε τι ήθελε να πάρει, αντικείμενα, ρούχα, με απόλυτη συμφωνία…

Και συνέχισε λέγοντας: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LIFESTYLE ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Η κυρία που μίλησε χθες στην εκπομπή σας είναι πράγματι συγγενικό πρόσωπο, αλλά δεν είχε ανάμειξη ποτέ στα οικογενειακά μας θέματα. Τη Μάρθα και την κόρη της, τη Ζένια, τα μεγάλωσα σαν παιδιά μου, γιατί τα αγαπούσα και τα αγαπώ, επί 40 χρόνια… Μετά τον θάνατο της Ζωής όλα έγιναν με απόλυτη τάξη. Το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη ήταν στόχος να πωληθεί ή να μισθωθεί. Το σπίτι ανήκει εξίσου και στις δύο. Θα έμενε λίγο καιρό η Μάρθα, αλλά εκείνη αποφάσισε να μείνει στο σπίτι. Επί δύο χρόνια ολόκληρα αρνείται να δώσει τα κλειδιά στην Μαρία Ελένη, η οποία πήγε γι’ αυτό στο δικαστήριο - το οποίο την διόρισε προσωρινή διαχειρίστρια και η Μάρθα πρέπει να παραδώσει τα κλειδιά». 

Αναφορικά με το θέατρο είπε: «Ελέχθησαν ψέματα. Δεν υπάρχουν χρυσές λίρες που εκλάπησαν, όλα αυτά είναι αποκυήματα φαντασίας…Η συμπεριφορά της Μάρθας τα δύο τελευταία χρόνια είναι τουλάχιστον ανεξήγητη. Η Ζωή είχε επιλέξει τη Μαρία - Ελένη για το θέατρο. Η Μάρθα δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για το θέατρο, η Μαρία Ελένη το παρακολουθούσε… Η Ζωή είχε ένα μικρό διαμέρισμα που ανήκει κι αυτό στα δύο κορίτσια. Η Μαρία Ελένη πήρε την πρωτοβουλία να εγκατασταθεί εκεί η Ζένια, για να είναι στο κέντρο… Ελπίζω να επιτευχθεί ο στόχος που εξυπηρετεί και τις δύο χωρίς καθυστέρηση…», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λυκουρέζος.

Δείτε όσα είπε:

Όλα αυτά γίνονται, την ώρα που οι  δύο αδελφές, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτουμάνου ανταλλάσσουν εξώδικα....