Η Φουρέιρα απαντά στη Ραχήλ: Πληρωνόταν από τα δικά μου λεφτά σαν βουλευτής

Την δική της απάντηση έδωσε η Ελένη Φουρέιρα στην Ραχήλ Μακρή (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 16/05/18 - 18:24

Την δική της απάντηση έδωσε η Ελένη Φουρέιρα στην Ραχήλ Μακρή η οποία την είχα χαρακτηρίσει σκληρά για τη  φωτογραφία όπου η Ελένη Φουρέιρα με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας στην φετινή Eurovision πόζαραν  σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό.

Αντιδράσεις για την Φουρέιρα: Σχημάτισε με τα χέρια της τον αλβανικό αετό! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκεκριμένα η πρώην βουλευτής  με ανάρτηση της στο facebook είχε γράψει:

"Εδώ η εκπρόσωπος της Κύπρου Αλβανίδα μεγαλωμένη με λεφτά των Ελλήνων και φιλοξενούμενη στην χώρα που της έδωσε απλόχερα και ισότιμα με τα ελληνόπουλα ψωμί, παιδεία, ελευθερία με τον εκπρόσωπο πατριώτη της εκπρόσωπο της #Αλβανίας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, Eugent Bushpepa, να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό. Ο εκπρόσωπος της Αλβανίας χρησιμοποίησε το δεξί του χέρι και η γνωστή τραγουδίστρια το αριστερό, και έτσι από κοινού σχημάτισαν το σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού. 
Για τους αμαθείς Έλληνες το σήμα αυτό σήμα του αλβανικού αλυτρωτισμού μιλά για προσάρτηση ελληνικού έδαφους στην #Αλβανία και Αλβανικές διεκδικήσεις τύπου Σκοπίων, από διαχρονικά και ιστορικά συμμάχους των Τούρκων. 
Δεν φταίνε αυτοί. 
Εσείς φταίτε. 
Οι Κύπριοι Κύπρια νεαρά τραγουδίστρια δεν είχατε και επιλέξατε την κυρία; 
Έχω ξαναπεί ευθέως την άποψη μου πολιτικά όπως τότε με τους δυο στρατιωτικούς που έκαναν το ίδιο και έμειναν ατιμώρητοι. 
Αφαίρεση ελληνικής υπηκοότητας και ιθαγένειας και να πάει στην πατρίδα της να κάνει εκεί αετούς ελεύθερα και ότι θέλει.
Όσοι μένουν εδώ θα σέβονται την χώρα και την ιστορία της.
Για την παραμονή στην χώρα και την απόκτηση υπηκοότητας και όχι ιθαγένειας έχει διαμορφωθεί πολιτική πρόταση από την ομάδα του Μετώπου Νίκης και βρίσκεται στην διάθεση των πολιτών ελεύθερα για αλλαγές ή βελτιωτικές προσθήκες." 

"

Σκληρή επίθεση Ραχήλ Μακρή στην Φουρέιρα: Να πάει στην πατρίδα της να κάνει αετούς

 

Η Ελένη απάντησε λέγοντας:

Βγήκε η Ραχήλ Μακρή και είπε ότι έχω φάει τα λεφτά της Ελλάδας, επειδή μεγάλωσα εδώ. Δουλεύω σε αυτήν τη χώρα και δίνω ένα μεγάλο ποσοστό από το εισόδημά μου. Δεν έχω κλέψει ούτε ένα ευρώ από το κράτος. Πληρώνω την ΕΡΤ μαζί με όλους τους Έλληνες και η ΕΡΤ έκανε 70% τηλεθέαση την ημέρα που εγώ τραγούδησα.