Ελένη Φουρέιρα: Πότε θα πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο;

 
<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player   data-integration-id="40599z13k80ce6md"   data-playlist-id="v-cqd2b07dte5t"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Γέννησε η Ε. Φουρέιρα - Αγοράκι με βάρος 2900 κιλά","description":"Η Ελένη Φουρέιρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με βάρος 2900 κιλά. Στο πλευρό της στον τοκετό ο Αλμπέρτο Μποτία.","thumbnailUrl":"https://imageserv

Ενημερώθηκε: 08/02/23 - 19:17

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από χθες η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Η τραγουδίστρια έφερε το μεσημέρι της Τρίτης 7/02 στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο αγοράκι, σε μαιευτήριο των νοτίων προαστίων, το οποίο ζυγίζει 2.900 γραμμάρια.

Στο μαιευτήριο όπου γέννησε η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε η δημοσιογράφος της εκπομπής «Breakfast at Star», η οποία τόνισε πως ο Αλμπέτρο Μποτία βρέθηκε στο πλευρό της κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Επίσης, η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η Ελένη Φουρέιρα θα πάρει εξιτήριο την Παρασκευή και θα επιστρέψει στο σπίτι της μαζί με το μωράκι της.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ