Γενναιοδωρία...ένα δώρο από το Σύμπαν

Γενναιοδωρία...ένα δώρο από το Σύμπαν
Ενημερώθηκε: 18/06/16 - 12:32
Της Αλεξάνδρας Καρτά

Η γενναιοδωρία στον έρωτα και γενικά στις πολύ προσωπικές σχέσεις, λειτουργεί σαν αφροδισιακό. Η τσιγκουνιά σε έναν άντρα δεν δημιουργείται κατά την διάρκεια της ζωής του...δυστυχώς γεννιέται με αυτό το [κουσούρι] που δυσκολεύει πάντα τις διαπροσωπικές του σχέσεις. Το κακό με αυτή την ιδιαιτερότητα είναι ότι εκδηλώνεται όχι μόνο στο υλικό ...αλλά και στο συναισθηματικό επίπεδο. Αν λοιπόν το πορτοφόλι ενός ανθρώπου που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά είναι γεμάτο [καβούρια] ... να ξέρετε ότι και η καρδιά του θα είναι αδιάφορη όταν την θελήσετε.

Και τώρα έφτασε η στιγμή να πάρουμε κάποιες πληροφορίες μέσα από τα άστρα, για αυτό το ... ατύχημα πριν σας συμβεί. Εκτός από τον Ήλιο μας ...ο πλανήτης που παίζει κύριο λόγο σε αυτή την συμπεριφορά είναι η Αφροδίτη, όπου πρέπει να γνωρίζουμε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται και πως λειτουργεί με τους άλλους πλανήτες του ωροσκοπίου μας.

Βέβαια αυτή είναι μία πολύπλοκη διαδικασία που δεν χρειάζεται τώρα να αναλυθεί. Ας δούμε γενικά τις τάσεις των ζωδίων σε αυτό το θέμα και πάρετε μία πρώτη γνώμη για τον άνθρωπο που διεκδικεί την καρδιά σας.

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός, θα προσπαθήσει να σας κερδίσει με κάθε τρόπο. Αυτό θα πει ότι δεν θα σκεφτεί πόσα χρήματα θα ξοδέψει ώστε να βεβαιωθεί ότι σας έχει κερδίσει ολοκληρωτικά. Βέβαια πίσω από αυτή την συμπεριφορά κρύβεται ένα εγωιστικό κίνητρο, αυτό της κατάκτησης. Τα συναισθήματα του βγαίνουν πολύ πληθωρικά προς το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει και θα επινοήσει πολλούς τρόπους ώστε να κρατά σε εγρήγορση το ενδιαφέρον του. Το θέμα είναι ότι αρκετές φορές ο ενθουσιασμός κρατά πολύ λίγο και όταν σας κατακτήσει ολοκληρωτικά θα γίνει μάλλον αδιάφορος και μίζερος.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Εδώ μάλλον υπάρχει πρόβλημα που θα πρέπει να το ξέρετε από την αρχή. Έχει παρατηρηθεί επίσης ότι και η θέση της Αφροδίτης σε αυτό το ζώδιο είναι πολύ [προσεκτική] με τα υλικά αγαθά. Ο σύντροφος αυτός μετρά και υπολογίζει τα πάντα. Ακόμη και αν τα χρήματα που έχει είναι πάρα πολλά, δεν θα τα μοιράζεται εύκολα με το έτερον ήμισυ. Στην ικανοποίηση των ενστίκτων του δίνει πολύ μεγάλη σημασία και για αυτό το λόγο δεν θα σας αφήσει ανικανοποίητη στον έρωτα. Αλλά η συμβίωση με αυτόν τον άντρα προϋποθέτει να συμμετέχετε σε όλες τις οικονομικές υποθέσεις και μάλλον σε μεγαλύτερο βαθμό από εκείνον.

 

ΔΊΔΥΜΟΣ

Περιμένετε ρομαντικά δείπνα και όμορφα δώρα για να σας δείξει την αγάπη του;... ας τα ξεχάσετε καλύτερα. Ο άντρας αυτός δεν είναι φτιαγμένος να σας καλομάθει. Να αρκεστείτε σε ότι αφορά την καθημερινή σας επικοινωνία, που σε αυτή θα είναι πλούσια και συχνή. Θα σας μιλά ακατάπαυστα για διάφορα θέματα και δεν θα μπαίνει στον προβληματισμό στο τι θέλετε από εκείνον. Θα βρει έναν πολύ έξυπνο τρόπο, να αποσπά από σας, κάποια χρήσιμα για αυτόν πράγματα, που μπορεί να είναι από μικρές εξυπηρετήσεις, μέχρι κάποια χρηματικά ποσά ...που θα σας τα [επιστρέφει] κάποια στιγμή στο μέλλον.

 

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Ένας συναισθηματικός άντρας με ανάγκη να βρει την φωλίτσα του να ηρεμίσει και να γαληνέψει, αλλά που τον χαρακτηρίζει απόλυτα η ονομασία του ζωδίου του, στην τσέπη. Φροντίζει βέβαια να μην σας λείπουν τα όμορφα λόγια αγάπης και ενδιαφέροντος, που εκεί έχουμε μία πληθωρικότητα, αλλά σταματά μέχρι εκεί. Για το σπίτι του βέβαια και την οικογένεια του δίνει πάρα πολλά, γιατί νοιώθει μέσα από αυτά ασφάλεια και επιδιώκει να τα φροντίζει για να έχει πάντα την συναισθηματική του κάλυψη. Με λίγα λόγια η μαγεία που περικλείει μία ερωτική σχέση δεν μπορεί να στηριχθεί από έναν άντρα Καρκίνο.

 

ΛΕΩΝ

Γνωρίσατε ένα Λιοντάρι; ... μην έχετε καμία αμφιβολία ότι αν πληρείτε τα δικά του υψηλά στάνταρ που έχει για μία σύντροφο, πραγματικά θα σας έχει βασίλισσα. Χωρίς να το πολυσκεφτεί αυτός ο άντρας, είναι ικανός να σας προσφέρει τον ουρανό με τα άστρα ώστε να σας δει ικανοποιημένη. Επιδιώκει πάντα να σας λέει λόγια που λαχταράτε και με καθημερινές κινήσεις φροντίδας θα σας ανεβάζει στον θρόνο σας. Αν βέβαια καταλάβει ή νοιώσει ότι δεν είστε ισάξια του, τότε να μετράτε μέρες για την αποχώρηση σας.

 

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Το σύμπαν σας έστειλε έναν Παρθένο; ... Τότε να είστε έτοιμες να απολαύσετε έναν πολύ πρακτικό σύντροφο, που θα σκέφτεται τα πάντα πριν τα σκεφτείτε εσείς. Δεν θα σας λέει πολλά λόγια αγάπης, αλλά ότι θα σας πει, θα το έχει σκεφτεί πριν πολύ καλά και θα το εννοεί με απόλυτο τρόπο. Δεν θα ξεχνά τις επετείους και ότι αφορά την προσωπική σας σχέση, αλλά τα δώρα που θα σας προσφέρει δεν θα έχουν υπερβολή. Θα είναι αυτά που χρειάζονται για την περίσταση που θα αντιπροσωπεύουν. Η ζωή με αυτόν τον σύντροφο δεν έχει εκπλήξεις, είναι δοτικός με μέτρο και διάρκεια.

 

ΖΥΓΌΣ

Ο εκλεπτυσμένος αυτός σύντροφος δεν θα σας αφήσει ποτέ να νοιώσετε λίγη και  παραμελημένη. Θα σας φροντίζει με ένα ιδιαίτερα λεπτό τρόπο και θα σας κάνει να νοιώθετε σημαντική στην καρδιά του. Η συμπεριφορά του απέναντι σας, δεν θα σας αφήνει κανένα περιθώριο να τον αμφισβητήσετε για τους λεπτούς του τρόπους. Πάντα θα βρίσκει αιτίες για να σας λέει πόσο σημαντική είστε για εκείνον. Ο άντρας αυτός αναζητά την ισορροπία σε κάθε επίπεδο. Αν είστε μια γυναίκα που προσέχει την εμφάνιση της και φροντίζει την αισθητική γύρω της, τότε θα σας αγαπά χωρίς όρια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε στο πλάι σας έναν ερωτικό άντρα που θα θελήσει να σας κάνει ευτυχισμένη με όποιον τρόπο μπορεί. Ο Σκορπιός όταν θέλει μια γυναίκα κάνει τα πάντα για να την κερδίσει και να γίνει η πρωταγωνίστρια των φαντασιώσεων του. Ο έρωτας για εκείνον είναι πολύ σπουδαίος και γι'αυτό το λόγο θα προσπαθήσει να σας φροντίζει, με την προϋπόθεση ότι θα είστε πιστή και αφοσιωμένη στον κατά τα άλλα κτητικότατο σύντροφο σας. Το πάθος του έχει μεγάλη αντοχή και έτσι θα δείτε ότι η φλόγα θα φουντώνει μέρα με την μέρα και πάντα θα εφευρίσκει τρόπους να σας φέρνει κοντά του, ακόμη και αυτό αν του στοιχήσει μια περιουσία.

 

ΤΟΞΌΤΗΣ

Έχουμε να κάνουμε με έναν άντρα που δεν θεωρείται από τους πιο δοτικούς του ζωδιακού. Βρίσκει πάντα τρόπους να [ξεγλιστρά] από τις υποχρεώσεις και τις επετείους μιας σχέσης. Δεν θέλει να μοιράζεται σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο, παρά μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Μην περιμένετε από αυτόν τον άντρα να τηρήσει κάτι που σας έταξε, διότι θα περιμένετε για πάρα πολύ καιρό και μάλλον αυτό που σας έταξε δεν θα έρθει ποτέ. Αν όμως ψάχνετε έναν σύντροφο που θέλετε μαζί του να ταξιδέψετε με το μυαλό και το σώμα, τότε είναι ο καταλληλότερος.

 

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Βρήκατε τον άντρα που θα σας προστατεύσει με κάθε τρόπο. Μπορεί να γίνεται κάποιες φορές [ προσεκτικός ] με τα οικονομικά του, όμως ποτέ δεν θα σας λείψουν τα απαραίτητα. Τα συναισθήματα του είναι έντονα και με διάρκεια και αυτό τον κάνει να μην έχει διάθεση να αλλάξει ερωτική παρτενέρ. Ιδίως αν εσείς είστε η γυναίκα που θα τον καλύψει συναισθηματικά, θα γίνει ο φύλακας άγγελος σας που πάντα θα σας υπηρετεί και θα σας φροντίζει να μην σας λείπει τίποτα. Η γενναιοδωρία είναι η λέξη που του ταιριάζει απόλυτα.

 

ΥΔΡΟΧΌΟΣ

Αυτός ο άντρας είναι εντελώς μακράν από την λογική της υλικής προσφοράς στον σύντροφό του. Αλλά λόγο ότι είναι πολύ ανθρωπιστής, σε κάθε οικονομική δυσκολία που μπορεί να νοιώσει ότι περνάτε, θα είναι εκείνος που θα σας βοηθήσει χωρίς να του ζητηθεί. Είναι κοντά σε κάθε ουσιαστική κατάσταση ενώ τα υπόλοιπα τα θεωρεί περιττά και ανούσια. Όταν δε του κλέψετε την καρδιά, θα βρίσκεται ουσιαστικά δίπλα σας και θα φροντίζει τις ανάγκες σας χωρίς να υπολογίζει το κόστος. Το πνευματικό δέσιμο με αυτό τον σύντροφο είναι οι μόνιμες χειροπέδες που θα πετάξει τα κλειδιά για να μην σας χάσει.

 

ΙΧΘΎΕΣ

Ο τελευταίος αυτός άνδρας του ζωδιακού έχει να σας προσφέρει τον Παράδεισο ή την Κόλαση στην κυριολεξία. Οι ευαισθησίες του είναι υπερβολικές και θέλει να σας προσφέρει τα πάντα. Αν είστε ο τύπος της γυναίκας που δεν θα βαρεθεί τα πολλά γλυκόλογα, τις καθημερινές εκπλήξεις με μία σειρά από δώρα που θα σας λέει πάντα ότι σας λατρεύει, τότε έχετε βρει τον σύντροφο που θα κουμπώσει απόλυτα στις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες. Η γενναιοδωρία του δεν παραμένει μόνο σε υλικό επίπεδο, αλλά πολλές φορές γίνεται συναισθηματικά τόσο πληθωρική, που φτάνει μέχρι την θυσία ώστε να μην σας χάσει.