«Για κάποιο λόγο» πάνε για επανασύνδεση Αραβανή - Οικονομόπουλος

 
«Για κάποιο λόγο» πάνε για επανασύνδεση Αραβανή - Οικονομόπουλος

Ενημερώθηκε: 12/02/19 - 11:35

Μετά τα βαριά σύννεφα που σκίασαν τη σχέση τους, έρχεται και πάλι ξαστεριά; Θα δείξει... Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή κάνουν προσπάθεια επανασύνδεσης, ύστερα από τον σάλο που ξέσπασε για τον χωρισμό τους.

Απόδειξη; Η παρουσία της ξανθιάς παρουσιάστριας στο Κέντρο Αθηνών, στο οποίο εμφανίζεται ο τραγουδιστής, το βράδυ της Παρασκευής και τα... παιχνίδια της μπροστά στον φακό ανθρώπου της «Espresso»!

Η όμορφη Ευαγγελία βρέθηκε, ύστερα από αρκετό καιρό, στο νυχτερινό μαγαζί της οδού Πειραιώς και διασκέδασε με τις επιτυχίες του αγαπημένου της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ξαφνιάζοντας τους θαμώνες που γνώριζαν ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί και, μάλιστα, ότι η παρουσιάστρια έχει εγκαταλείψει το σπίτι του τραγουδιστή, στο οποίο διέμεναν μαζί, και έχει επιστρέψει στο πατρικό της.

Μαζί της στο Κέντρο Αθηνών ήταν η αδελφή της και άλλα συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο pr manager Χάρης Σιανίδης, ο οποίος «πρόδωσε» την παρουσία της στο μαγαζί με δύο βίντεο που δημοσίευσε στα Insta Stories του. Καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς η Ευαγγελία ήταν ευδιάθετη, έπινε τη βότκα της και κάπνιζε.

Την ώρα, μάλιστα, που άρχισε το πρόγραμμά του ο τραγουδιστής, σηκώθηκε όρθια, χόρευε και τραγουδούσε, ενώ τραβούσε και βίντεο. Μόλις ο Οικονομόπουλος ολοκλήρωσε το πρώτο του πρόγραμμα, εκείνη εξαφανίστηκε -προφανώς πήγε στο καμαρίνι του καλλιτέχνη- και επέστρεψε στην παρέα της όταν εκείνος βγήκε ξανά στην πίστα.